Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Nezařazené

Zpět na přehled
  • 22.11.2016 Vlastimil M.

    Z jakých mříží můžu udělat plot?

    Dobrý den, potřeboval bych udělat na zahradě plot na pěstování popínavek. Můžete mi nabídnout něco, co bych mohl pro tyto účely použít? Díky za radu.
  • 14.10.2016 Marcela K.

    Jak se připevňuje sloupek do zatloukacího trnu T90?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jaký je nejvhodnější spojovací materiál pro připevnění plotového sloupku do trnu T90 (uvádíte, že není součástí dodávky) a jaké je nejvhodnější uchycení plotového rýgle k plotovému sloupku? Děkuji.
  • 11.10.2016 Říša K.

    Máte na prodejně vystavené nějaké zboží?

    Dobrý den, máte u vás ve Vladeku nějaké produkty z nabídky vystavené přímo na firmě? Nerad kupuju zajíce v pytli a tento týden budu mít cestu kolem, tak bych se rád zastavil a vaši nabídku si prohlédl pěkně zblízka. Děkuji za odpověď.
  • 05.10.2016 Jiří K.

    Půjčujete montážní klíče na zemní vruty?

    Dobrý den, potřeboval bych od vás poradit. Zvažuji zakoupení a následné použití zemních vrutů k upevnění malé kůlny k zemi. Podle návodu k použití zemního vrutu Bayo.s. UNI budu potřebovat koupit buď nějaký klíč, nebo jednu patku, kterou nepoužiji na nic jiného, než na utahování. Není třeba možné zapůjčit si u vás montážní klíč? Na stránkách vašeho e-shopu jsem ho nenašel. Děkuji za odpověď.
  • 09.08.2016 Jan Z.

    Dají se herní sestavy Jungle Gym použít i v interiéru?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěkný fotky dětskýho hřiště v podobě lodi. Myslíte, že by se dala používat i v interiéru? Děkuji za odpověď.
  • 29.07.2016 Radek K.

    Dostanu k zemním vrutům Bayos montážní klíč?

    Dobrý den, chci si od vás objednat zemní vruty bayos, ty skládací s nástavci. Chtěl bych se ale nejdřív zeptat, zda je součástí balení také nějaký nástroj na zatočení vrutu do země. Děkuji za odpověď.
  • 25.05.2016 Lenka B.

    Máte dřevěné přístřešky na popelnice?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda mát k dispozici dřevěnou zástěnu pro dvě standardní popelnice pro domácnost. Prosím o sdělení výše ceny včetně poplatku za dopravu. Děkuji za odpověď.
  • 11.05.2016 Štěpán D.

    Je do ceny zobrazené v e-shopu započítáno DPH?

    Dobrý den, zaujala mě vaše nabídka na zahradní domek na nářadí Olaf. Je uvedená cena 19 205 Kč koncová, tedy včetně DPH? Dále by mě zajímalo navýšení ceny při nátěru speciálním lakem. Dále bych rád věděl, jakou plochu má šindel na pokrytí střechy a kolik si musím připlatit za zemní vruty. Děkuji za vaši odpověď.
  • 09.05.2016 Iva B.

    Jak se připevňuje mříž na květinový truhlík?

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem se připevňuje mříž na pnoucí rostliny k truhlíku a zda jsou rozměry kompatibilní. Například zda se k truhlíku Anton o šířce 127 cm hodí mříž Obdélník o šířce 132 cm. Děkuji za vaši odpověď.
  • 05.04.2016 Lucie P.

    Je možná platba předem?

    Dobrý den, prosím o radu. Chtěla bych si u vás objednat pískoviště s lavičkami a nechat si ho dovézt na zahradu k rodičům. Je možná platba předem, abych nemusela nechávat peníze na pískoviště u rodičů? A za jak dlouho po objednání bude pískoviště doručeno? Bude nás přepravce kontaktovat předem nebo až v den doručení? Předem děkuji za vaši odpověď.