Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Nezařazené

Zpět na přehled
  • 05.06.2017 Luboš A.

    Jaké máte druhy dřevěných plotů a plotových prvků?

    Dobrý den, chtěl bych si na chatě ohraničit pozemek nějakým pěkným dřevěným plotem. Na vašich stránkách jsem viděl několik zajímavých plotovek. Chci se zeptat, pracujete pouze s touto základní nabídkou nebo je možné objednat si i jiné druhy dřevěných plotů? Děkuji za vaši odpověď.
  • 26.05.2017 Vítek L.

    Vyrábíte dřevěné lávky s oboustranným zábradlím?

    Dobrý den, dokázali byste mi vyrobit dřevěnou lávku s oboustranným zábradlím? Dále bych chtěl lávku vybavit ochranným nátěrem, můžete mi nějaký doporučit? Děkuji za odpověď.
  • 22.05.2017 Jakub B.

    Máte zástěny proti slunci a silnému větru?

    Dobrý den, chtěl bych si na zahradě udělat klidné místo k posezení, které by bylo chráněno i v případě silného větru nebo příliš ostrého sluníčka. Můžete mi doporučit nějaké clony nebo zástěny, kterými bych toho docílil? Děkuji za odpověď.
  • 25.04.2017 Pavel Z.

    Prodáváte králíkárny a kurníky pro slepice?

    Dobrý den, prohlížel jsem si vaše stránky a moc se mi líbí vaše produkty pro užitkovou zahradu. Chtěl jsem se zeptat, máte také nějaké kurníky pro slepice a kotce pro králíky či větší králíkárny? Děkuji za odpověď.
  • 24.03.2017 Lubomír M.

    Jakou trubku potřebuju na prodloužení zemního vrutu?

    Dobrý den, měl bych dotaz ohledně prodloužení zemních vrutů. Na zahradě mám členitý terén a potřebuji proto různé délky zemních vrutů. Můžete mi prosím zaslat informace, jaké rozměry mají trubky mít (průměr, tloušťka trubky atd.) a jak hluboko se musí osadit do zemního vrutu?
  • 15.03.2017 Jindřiška F.

    Jak velkou palisádu potřebuju?

    Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, jak hluboko musí být do země zapuštěna dřevěná palisáda se špicí o průměru 10 nebo 12 centimetrů? Nevím totiž, pro který typ palisády se rozhodnout. Měla by oddělovat mírný svah na zahradě. Mám od vás již pískoviště a byla jsem s vaší prací velice spokojena. Proto se na vás obracím i teď. Děkuji za vaši odpověď.
  • 09.01.2017 Hana M.

    Ukotvuje se houpačka Mathias rovnou do země nebo do betonu?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jestli se zahradní houpačka Mathias ukotvuje rovnou do země nebo do betonové patky? Děkuji za odpověď.
  • 09.01.2017 Pavel K.

    Jaká je tloušťka lamel u plotového dílce Emmen?

    Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, jaká je tloušťka lamel u plotového dílce Emmen a jaká je celková tloušťka tohoto dílce? Děkuji za odpověď.
  • 06.12.2016 Josef V.

    Čím můžu kotvit dekorativní mříže k zemi?

    Dobrý den, potřeboval bych poradit s dekorativními mřížemi. Můžete mi doporučit nějaký jednodušší způsob jejich ukotvení? Uvítal bych, kdybych kvůli tomu nemusel kopat hodiny krumpáčem do země. Děkuji za pomoc.
  • 28.11.2016 Václav S.

    Jak mám postupovat při kotvení plotových dílců?

    Dobrý den, můžete mi poradit? Pokud bych chtěl plotové plaňky o délce 150 cm a zároveň používat dvojitý betonový úchyt D902 se sloupkem 9 x 9 x 150 cm, jaká by byla vhodná délka plotového dílce při použití rýglu, např. 4 x 10 cm tak, aby byl plot dostatečně stabilní? Dále se chci zeptat, jak se betonují úchyty D902. Betonují se tak, aby šrouby byly kolmo na plotové pole, nebo je možné je betonovat i rovnoběžně na plotové pole? Je možné, aby ten