Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Pergoly

Zpět na přehled
  • 27.10.2017 Karel V.

    Vyrobíte mi zastřešenou pergolu Linda 26 s krytinou z asfaltového šindele?

    Dobrý den, je možné nechat si u vás vyrobit zastřešenou pergolu Linda 26, s tím, že místo polykarbonátových desek bych chtěl střešní krytinu z asfaltového šindele? Děkuji za odpověď.
  • 25.10.2017 Václav D.

    Jaký typ kotvení mi doporučíte pro pergolu Linda 17?

    Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak mám ukotvit zahradní pergolu Linda 17. Jsou pro její ukotvení lepší zemní vruty nebo podlahový úchyty? Díky za radu.
  • 23.10.2017 Šárka A.

    Jakou krytinu dáváte k zastřešené pergole Linda 22?

    Dobrý den, měl bych zájem o zastřešenou pergolu Linda 22. Můžete mi říct, jaký typ krytiny k zastřešení této pergoly používáte a zda je v ceně nebo se platí zvlášť? Děkuji z vaši odpověď.
  • 09.10.2017 Lukáš L.

    Je možné přimontovat pergolu Linda 26 k dřevostavbě?

    Dobrý den, měl bych zájem o zastřešenou pergolu Linda 26, kterou bych chtěl postavit před vchodové dveře. Lze tuto pergolu montovat na dřevostavbu? Jaký typ polykarbonátu používáte k zastřešení? Dále by mě zajímalo, jaká je přibližná dodací lhůta a cena za montáž. Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2017 Ladislav T.

    Jak se kotví zastřešená pergola Linda 24?

    Dobrý den, chtěl bych si na zahradě postavit zastřešenou pergolu Linda 24 z vaší nabídky. Můžete mi poradit, jaký typ ukotvení mám na pergole použít? Děkuji za odpověď.
  • 02.10.2017 Tomáš M.

    Jak se kotví pergola do dřevěné fasády?

    Dobrý den, potřeboval bych poradit s upevněním pergoly ke zdi domu. Chci připojit pergolu k fasádě dřevostavby, pod níž je zateplovací vrstva o tloušťce 100 milimetrů. Umístění nosných hranolů znám (KVH 180 x 160 mm). Máte s uchycením pergol ke dřevostavbám nějakou zkušenost? Předem děkuji za odpověď.
  • 11.09.2017 Robin M.

    Je pergola Linda 17 samostojná?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní pergolu Linda 17 z vaší nabídky. Můžete mi říct, jestli je potřeba tuto pergolu kotvit k zemi, nebo může stát jen tak? Děkuji za odpověď.
  • 24.08.2017 Roman P.

    Jaký materiál používáte k zastřešení pergol Linda?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem viděl pěkné fotky zastřešených pergol Linda a zajímalo by mě, jaký materiál používáte k zastřešení?
  • 07.07.2017 Miriam N.

    Jak je velká pergola Linda 23 a je chráněná proti škůdcům?

    Dobrý den, prohlížela jsem si vaše stránky a zaujala mě vaše zahradní pergola Linda 15. Můžete mi říct, jaké jsou její přesné rozměry a jestli je nějak chráněna proti škůdcům? Děkuji za odpověď.
  • 29.06.2017 Zuzana Ch.

    Poradíte mi, jak se ukotvuje k zemi pergola s lavičkami a truhlíky?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jakým způsobem se k zemi ukotvuje pergola s lavičkou a truhlíky? Děkuji za odpověď.