Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Pergoly

Zpět na přehled
  • 19.06.2017 Martina H.

    Kolik měří v nejvyšším bodu zahradní pergola Linda 30?

    Dobrý den, ráda bych se zeptala na pergolu Linda 30. V textu uvádíte, že v nejvyšším bodě má pergola 200 cm. Pod textem v rozměrech máte 255 cm. Potřebovala bych vědět, jak vysoká je tedy pergola v nejvyšším bodě v oblouku od země. Pergola by měla stát u okna, ale okno končí bohužel ve dvou metrech od země. Děkuji za odpověď.
  • 12.06.2017 Karel V.

    Vyrobíte mi pergolu Linda 15 v jiných rozměrech?

    Dobrý den, měl bych zájem o zhotovení obloukovité průchozí pergoly, kterou by bylo možné osázet popínavými rostlinami. Z vaší nabídky se mi nejvíce zamlouvá pergola Linda 15. Bylo by možné dostat pergolu i v jiných rozměrech a s ochranným nátěrem? Děkuji za odpověď.
  • 31.05.2017 František D.

    Stačí pergolu ukotvit ke zdi nebo i do země?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Chtěl bych si na zahradě u boční strany mého domu postavit pergolu. Myslíte, že bude k stabilnímu ukotvení stačit, když pergolu připevním přes nosné ráhno ke zdi domu? Děkuji za odpověď.
  • 25.05.2017 Filip M.

    Máte zastřešené pergoly?

    Zdravím, poohlížím se po nějaké pěkné pergole, ideálně zastřešené, ve které by se dalo sedět za pěkného počasí, ale i třeba i když trochu sprchne nebo fouká silný vítr. Můžete mi nějakou takovou doporučit?
  • 17.05.2017 Lumír V.

    Potřebuju ke stabilnímu upevnění pergoly Linda 6 nějaké kotvící prvky?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní pergolu Linda 6. Můžete mi prosím říct, jestli je nutné tento typ pergoly upevňovat k zemi pomocí nějakých kotvících prvků, nebo je možné nechat ji stát jen tak? Děkuji za odpověď.
  • 15.05.2017 David V.

    Máte nějakou průchozí pergolu s obloukem vhodnou na pěstování popínavých rostlin?

    Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějakou průchozí pergolu s obloukem, která by se taky dala využít k pěstování popínavých rostlin? Děkuji za odpověď.
  • 10.05.2017 František H.

    Bylo by možné objednat si pergolu Linda 13 v jiných rozměrech?

    Dobrý den, chci se zeptat, jestli by bylo možné objednat pergolu Linda 13 i v rozměrech 4 x 3,5 m a jestli je to také stavebnice. Výška by mi vyhovovala. Na střechu bych chtěl makrolon nebo něco podobného. Žádám též o sdělení orientační ceny. Děkuji.
  • 09.01.2017 Roman Š.

    Jaké jsou rozměry zahradní pergoly Linda 17?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách mě zaujala zahradní pergola Linda 17, ale nikde jsem nedohledal, jaké jsou její rozměry. Bylo by možné zaslat mi tyto údaje, popřípadě náčrtek či jinou podobnou dokumentaci? Děkuji za ochotu.
  • 19.12.2016 Tomáš M.

    Můžu dostat zahradní pergolu Linda 23 s jinými výplněmi?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem si přečetl, že kromě zboží z běžné nabídky realizujete také zakázkové věci. Dokázali byste pro mě vyrobit zahradní pergolu Linda 23 s tím, že do bočních výplní bych chtěl místo nízkého zábradlí umístit dřevěné desky, jako jsou na zadní výplni. Bylo by to možné? Děkuji za odpověď.
  • 30.11.2016 Matěj V.

    Můžete mi dodat pergolu Linda 17 i se střechou?

    Dobrý den, můžete mi dodat zahradní pergolu Linda 17 a namontovat na ní nějakou střešní krytinu? Děkuji za odpověď.