Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Pergoly

Zpět na přehled
  • 13.05.2016 Veronika Š.

    Kolik stojen má zahradní pergola Linda 20?

    Dobrý den, můžete mi sdělit, kolik stojen má zahradní pergola Linda 20 z vaší nabídky? Měla bych o ni zájem, ale informace na webu mi přijdou nejasné. Děkuji.
  • 05.05.2016 Dagmar K.

    Jaká je hloubka zahradních pergol Linda 24 a Linda 25?

    Dobrý den, mám zájem o vaší zahradní pergolu Linda 24 nebo Linda 25. Na stránkách uvádíte výšku a šířku pergoly, ale nenašla jsem hloubku, tj. vzdálenost stojky od domu. Můžete mi prosím tento údaj sdělit? Děkuji za odpověď.
  • 14.03.2016 František V.

    Rozměry zahradní pergoly Linda 23

    Dobrý den, máme zájem o zahradní pergolu Linda 23, ale potřebuji znát její kompletní rozměry a co je obsahem základního balení. Je možné použít k zastřešení betonové tašky Bramac? Nejsou pro konstrukci zahradní pergoly příliš těžké? Děkuji za odpověď.
  • 18.02.2016 Milada S.

    Kotvení pergoly zemními vruty Bayos

    Dobrý den, ráda bych si pořídila rovnou pergolu za 2 655 Kč, poradíte mi prosím, jakým způsobem zahrnu do objednávky vruty Krinner U 71 x 550, když nejsou v nabídce?
  • 10.02.2016 Blanka Š.

    Dodatečná montáž zahradní pergoly

    Dobrý den, před nedávnem jsem si od vás koupila zahradní pergolu Linda 14 s tím, že si montáž zařídím sama. Bohužel ale smluvený řemeslník nemohl práci vykonat a tak se na vás obracím s otázkou, zda je u vás možná dodatečná montáž zahradní pergoly. Můžete ji pro mě zrealizovat? Děkuji za odpověď.
  • 15.09.2015 Stanislav F.

    Kotvení stojek pergoly do betonu

    Dobrý den, před nedávnem jsem si u vás koupil materiál na pergolu Linda 23, a protože se považuji za zdatného kutila, pustil jsem se do stavby pergoly svépomocí. Teď bych ale potřeboval poradit, je podle vás lepší použít při kotvení stojek betonové patky nebo doporučujete vybetonovat celou podkladovou plochu, jaké byste mi doporučili kotvící prvky? Děkuji.
  • 13.09.2015 Radim S.

    Stavba pergoly svépomocí

    Dobrý den, měl bych zájem o pergolu Linda 21 se zastřešením z vaší nabídky. Myslíte, že je montáž zvládnutelná svépomocí, nebo bude rozumnější přenechat instalaci odborné firmě? Jsem poměrně zručný kutil a už mám připravenou betonovou podkladovou desku o rozměru pergoly. Děkuji za vaši odpověď.
  • 10.09.2015 Bronislav R.

    Pergola u zdi domu

    Dobrý den, před nedávnem jsme si s manželkou pořídili pergolu Linda se zastřešením z vaší nabídky. Protože máme nepříliš prostornou zahradu, rozhodli jsme se ukotvit pergolu ke zdi domu. Můžete nám doporučit nějaké osvědčené metody kotvení, případně nějaké kvalitní, ale ne moc drahé kotvící prvky? Děkuji.
  • 02.09.2015 Dušan L.

    Kotvení zahradní pergoly zemními vruty

    Dobrý den, dá se ukotvit zahradní pergola ve svahu jen zemními vruty? Pokud ano, na co si mám dát pozor? Pokud ne, jakou alternativu mi doporučíte?
  • 14.07.2015 Miroslav T.

    Povrchová úprava pergoly

    Dobrý den, jaké povrchové nátěry byste nám doporučili k povrchové úpravě zahradní pergoly Linda 17? Děkuji.