Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Užitková zahrada

Zpět na přehled
  • 10.11.2022 Václav A.

    Jak bezpečné jsou kotce pro psy?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak bezpečné jsou kotce pro psy, které máte v nabídce? Pořídil jsem si poměrně drahé štěně, které ještě není dostatečně vycvičené. Jedná se o bojové plemeno a právě proto pro něho sháním bezpečný kotec. Jednak z důvodu odcizení zatím štěněte, ale hlavně až pes vyroste z důvodu napadení neznámého člověka nebo nezvaného hosta.
  • 03.11.2022 Michal K.

    Jaký je nejvhodnější podklad pod psí kotec?

    Dobrý den, objednal jsem si veliký psí kotec, je potřeba pod tento kotec připravit nějaký speciální podklad?
  • 31.10.2022 Pavel S.

    Je možné upravit lávku s dřevěným madlem na míru?

    Dobrý den, prosím chtěl bych si u vás koupit Lávku s dřevěným madlem 1,2 m, ale hodila by se mi užší provedení. Jak je lávka sestavená ? Je možné si je zkrátit prkna lávky a smontovat to užší nebo je to již od vás sešroubované ? Případně je to možné zúžit na 8O cm. Děkuji za odpověď.
  • 25.10.2022 Michal V.

    Z čeho se vyrábí řetězová palisáda?

    Dobrý den, při rekonstrukci zahrady bych chtěl použít řetězové palisády, jednak k ohraničení záhonů, ale také k podepření dost vysokého svahu, který na zahradě mám. Hodí se řetězová palisáda na oporu svahu? A z čeho se palisády vlastně vyrábí? Děkuji za odpověď.
  • 22.10.2022 Marek G.

    Co je použito na výrobu podlažního rámu psího kotce?

    Dobrý den, zajímalo by mne z čeho je vyroben podlažní rám psího kotce a jaká je jeho pevnost a trvanlivost. Děkuji za odpověď.
  • 12.10.2022 Dana B.

    Jaké vyvýšené záhony vyrábíte?

    Dobrý den, už se na zahradě nechci ohýbat ani klečet. Nevyrábí náhodou vaše firma nějaké šikovné vyvýšené záhony? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
  • 11.10.2022 Bedřich H.

    Co se používá na zastřešení psího kotce?

    Dobrý den, mohl bych na zastřešení psího kotce použít jiný druh krytiny? Všechny kotce, které máte v nabídce mají pouze plech. Mě by se více zamlouval asfaltový šindel. Děkuji za odpověď.
  • 30.09.2022 Tomáš F.

    Mohu do psího kotce umístit psí boudu?

    Dobrý den, koupil jsem pro svého psa psí kotec. Přední část tohoto kotce je vyrobena ze sítě z pozinkované oceli a mám obavu, aby byl pes v zimních měsících dostatečně chráněn před chladem. Doporučili byste mi dokoupit do kotce boudu? Děkuji za odpověď.
  • 05.09.2022 Leopold M.

    Z čeho je vyrobena podlaha psího kotce?

    Dobrý den, zajímalo by mne z čeho je vyrobena podlaha psích kotců z vaší nabídky. Pokud bych si takový kotec objednal, nebude v zimě podlaha pro psa moc studená?
  • 25.08.2022 Jana R.

    Má plastová bouda pro psa nějaké výhody?

    Dobrý den, přemýšlíme o koupi boudy pro psa pro našeho miláčka a rozhodujeme se mezi dřevěnou a plastovou boudou. Boudu chceme umístit ven, boudu pro psa do bytu nepotřebujeme, a tak by nás zajímalo, jestli mají plastové psí boudy oproti těm dřevěným nějaké výhody. Máte s nimi nějaké zkušenosti a jaký je Váš názor? Děkuji za odpověď.