Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Užitková zahrada

Zpět na přehled
  • 18.05.2022 Ivana R.

    Dodáváte zateplené psí boudy smontované?

    Dobrý den, nejsem vůbec technicky zdatná a proto mám dotaz, jestli dodáváte psí boudy i smontované? Děkuji za odpověď.
  • 30.04.2022 Jan A.

    Jak zateplit boudu pro psa?

    Dobrý den, poradíte mi prosím, jak zateplit boudu pro psa? Mám jednu starší už nějakou dobu a čím je můj pes starší, tím bych mu chtěl dopřávat víc pohodlí i v boudě. Děkuji za odpověď
  • 19.03.2022 Adam W.

    Jakou krytinu na kotec pro psa?

    Dobrý den, mám otázku. Co za krytinu na kotec pro psa bych měl vybrat? Pořídil jsem si vlčáka a chtěl bych pro něj i kotec a rozmýšlím se, jaké jsou možnosti a jaká krytina je nejvhodnější. Předem děkuji za odpověď.
  • 18.02.2022 Martin E.

    Prodáváte boudy pro psy z borovice?

    Dobrý den, nabízíte také boudy pro psy z borovice? Víc se mi líbí vzhled přírodního borovicového dřeva než smrku. Předem děkuji za odpověď.
  • 12.01.2022 Jaroslav P.

    Jakou psí boudu pro dva psy?

    Dobrý den, máme doma dva velké psy a potřebovali bychom je někam ubytovat. Máte ve Vaší nabídce nějakou boudu pro dva psy? Děkuji.
  • 30.12.2021 Jarmila U.

    Jaká má být velikost kotce pro psa?

    Dobrý den, jak velký kotec pro psa potřebuji? Chtěli bychom ho umístit na kraj zahrady k plotu pro našeho Bleska. Děkuji za odpověď
  • 16.06.2019 Martin P.

    Z jakého dřeva vyrábíte zahradní toalety?

    Dobrý den, z jakého dřeva vyrábíte vaše zahradní toalety? Je u vás možnost přikoupit si k zahradní toaletě nějakou impregnaci nebo ošetřující nátěr? Děkuji za odpověď.
  • 12.04.2019 Marek J.

    Zasíláte psí boudy rozložené nebo smontované?

    Dobrý den, měl bych zájem o vaší zateplenou psí boudu 120 s kovovým rámem. Chci se ale nejdřív zeptat, v jakém stavu boudu dodáváte? Smontovanou nebo rozloženou na jednotlivé díly? Děkuji za odpověď.
  • 12.09.2018 Kamila Ř.

    Máte psí boudu do bytu?

    Dobrý den, jakou boudu bych měla zvolit pro svého psa do bytu? Koukala jsem na Vaší nabídku tady na stránkách a představovala jsem si spíš takový domeček. Domeček pro psa jsem ale nikde nenašla. Nabízíte ho? Děkuji
  • 21.08.2018 David J.

    Prodáváte dřevěné kryty na popelnice?

    Dobrý den, potřeboval bych dřevěný kryt na dvě popelnice. Máte nějaké takové skladem, případně dokázali byste mi kryt na popelnici vyrobit? Děkuji za odpověď.