Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dřevěné balkony

Zpět na přehled
  • 26.10.2017 Stanislav F.

    Rozměry konstrukce č. 3

    Dobrý den, jaké jsou prosím vás rozměry konstrukčních prvků k balkonům, konkrétně rozměry konstrukce č. 3? Děkuji za odpověď.
  • 14.10.2017 Libor H.

    Montáž balkonového zábradlí

    Dobrý den, rád bych si od vás pořídil balkonové zábradlí o délce 930 centimetrů. Zábradlí by mělo mít boční uchycení, tedy ne sloupky z podlahy balkonu, a chtěl bych na něm mít truhlík na květiny po celé délce zábradlí zakryté ozdobným prknem. Sloupky zábradlí bych chtěl z klasických balkonových prken. Poradíte mi, které komponenty z vaší nabídky pro své balkonové zábradlí potřebuju? Děkuji.
  • 07.10.2016 Vladislav M.

    Madla na zábradlí

    Dobrý den, mám dotaz na vaše konstrukční prvky k balkonům, přesněji řečeno na vaše madla na zábradlí. Máte tyto konstrukční prvky pouze v uvedeném rozměru (38 x 130 mm), nebo mi můžete nabídnout i jiné varianty? Byla by případně možná výroba madla na zábradlí v rozměru podle mých potřeb? Děkuji za odpověď.
  • 01.10.2016 Adam R.

    Zábradlí na balkon

    Dobrý den, chtěl bych si u vás objednat výrobu zábradlí na balkon. Balkonové zábradlí bych chtěl mít z vašich dělících stěn Praktik. Mám betonovou podložku pro balkon o rozměru 1,5 x 3,6 metry, přičemž na bočních stranách bych chtěl mít dělící stěny o výšce 190 cm. Spodní část stěny by měla být celodřevěná (100 cm) a mřížovaná 90 cm vysoká. Pro přední část zábradlí bych chtěl použít 1 m vysoké dělící stěny s celodřevěnou výplní. Můžete pro mě t
  • 22.08.2016 Jakub B.

    Jak zakrýt kovové konstrukční prvky na masivním dřevěném balkoně?

    Dobrý den, poradíte mi, jaké jsou možnosti zakrytý kovových konstrukčních prvků na balkóně z masivního dřeva? Mám vybetonovanou podestu a namontované konstrukční prvky, jak mám postupovat dál? Děkuji za vaši odpověď.
  • 24.09.2015 Marek Š.

    Alpské balkonové zábradlí

    Dobrý den, v létě na dovolené v Německu jsme se ženou na mnoha venkovských domech viděli mohutné dřevěné balkóny s krásně zdobeným zábradlím a chtěli bychom taky něco takového. Dočetl jsem se o vás, že vyrábíte také na zakázku. Zvládli byste vyrobit pro nás alpské balkonové zábradlí, ale s tím, že by bylo uvnitř domu na schodišti? Děkuji za odpověď.
  • 12.09.2015 Miroslav M.

    Sloupky na zábradlí

    Dobrý den, chtěl bych si u vás nechat vyrobit balkon ze smrkového dřeva. Sloupky zábradlí by měli vzhledově vycházet z vašich klasických balkonových prken, ale v trochu pozměněné podobě.
  • 01.09.2015 Marta L.

    Závěsné květináče na balkonové zábradlí

    Dobrý den, ráda bych se příští sezónu věnovala pěstování jahod a rajčat na balkóně a ráda bych si u vás koupila nějaké závěsné květináče na balkonové zábradlí. Můžete mi nějaké pěkné doporučit?
  • 29.08.2015 Richard Š.

    Zástěna na balkonové zábradlí

    Dobrý den, potřeboval bych od vás poradit, mám poměrně velký balkon s už dost omšelým železným zábradlím, který tak trochu hyzdí jinak pěkný domek. Můžete mi nabídnout nějakou zástěnu na balkonové zábradlí? Případně, byla by možná varianta, že byste mi jí vyrobili podle mého vlastního návrhu? Děkuji za odpověď.
  • 17.08.2015 Jakub T.

    Dřevěné madlo zábradlí

    Dobrý den, máme na chalupě krásný alpský balkon z vzácného tropického dřeva. Bohužel při stěhování květinových truhlíků se poškodilo dřevěné madlo na zábradlí a tato závada kazí dojem z celého balkonu. Můžete nám vyrobit dřevěné madlo na zábradlí z exotického dřeva?