Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dřevěné balkony

Zpět na přehled
  • 14.04.2015 Michal P.

    Zastřešení balkonu

    Dobrý den, uvažuji o zastřešení balkonu, ale mám jen omezené zdroje, tak nevím jaký materiál vybrat. Doporučíte mi nějakou cenově přijatelnou, přesto kvalitní střešní krytinu?
  • 09.04.2015 Karel T.

    Dřevěný truhlík na balkon

    Dobrý den, mám velký balkon s betonovou podestou a chci si u vás koupit ozdobná prkna. Jaký mi můžete nabídnout varianty? A kdybych si ze základní nabídky nevybral, vyrobíte mi je podle vlastního návrhu? Ocenil bych také, kdybyste mi poradili s pracovním postupem při montáži.
  • 09.04.2015 Jakub S.

    Alpské dřevěné balkony

    Dobrý den, chci si zařídit balkon s betonovou podložkou a truhlíkem na květináče. Potřeboval bych od vás poradit s výběrem bavorských sloupků - stejných jako mají alpské dřevěné balkony. Jaký typ z vaší nabídky by se hodil k mému domu (foto v příloze)? A je nutná odborná instalace balkonu?
  • 08.04.2015 Vojtěch M.

    Nábytek na balkon

    Dobrý den, prodáváte taky skládací nábytek, co by se vešel na malej balkon?
  • 08.04.2015 Jiří D.

    Podlaha na balkon

    Dobrý den, zařizuji si balkon a zajímají mě vaše podlahy z kompozitu – který označujete jako WPC na terasy. Nevím, jestli se kompozitní prkna pokládají přímo na podkladní beton, nebo je tam ještě nějaká vrstva mezi. Je něco, na co bych si měl dát při jejich montáži pozor , nebo to zvládnu ? Hodnotím se jako celkem zručný kutil :)
  • 02.04.2015 Jana D.

    Velký truhlík na balkon na pěstování rajčat

    Dobrý den, rád bych na svém balkoně pěstoval tyčková rajčata, poradíte mi nějaký vhodný květináč? Nechci nic plastového, je to šeredné a většinou malé. A na rajčata potřebuju něco většího. Díky za radu
  • 28.03.2015 František M.

    Balkonové zábradlí dřevěné

    Dobrý den, zařizuju si na rekreační chatě nový balkon a u vás bych si chtěl vybrat nějaké balkonové zábradlí, dřevěné by bylo dobré, ale vůbec nejlepší by bylo kovové balkonové zábradlí. Můžete pro mě takové vyrobit? Čekám na vaši odpověď.
  • 18.03.2015 Tibor N.

    Balkonové zábradlí ze dřeva

    Dobrý den, zařizuju si rekreační chatu, a chtěl bych se zeptat, jaké mi můžete doporučit balkonové zábradlí ze dřeva? Myslíte, že by šlo vyrobit balkonové zábradlí ze dřeva z exotických stromů? Děkuji.
  • 03.03.2015 Karel Ř.

    Zábradlí na terasu

    Dobrý den, mám doma na jižní straně domu venkovní terasu 4x4 metry a chtěl bych si u vás objednat nějaké pěkné zábradlí. Z vaší základní nabídky se mi nejvíce zamlouvají bavorské balkonové sloupky, bylo by možné nechat si u vás vyrobit zábradlí na terasu v tomto stylu, ale podle vlastního návrhu?
  • 25.02.2015 Klára M.

    Truhlíky na zábradlí

    Dobrý den, potřebovala bych nějaké šikovné truhlíky na zábradlí, abych mohla letošní sezónu na svém balkóně pěstovat jahody a nějaké bylinky. Můžete mi doporučit nějaké jednoduché truhlíky na parapety? Děkuji a těším se na vaše tipy.