Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dřevěné balkony

Zpět na přehled
  • 06.08.2015 Emil D.

    Dřevěné balkonové zábradlí fotogalerie

    Dobrý den, můžete mi poradit? Už několik týdnů marně hledám inspiraci, jak by mělo vypadat mé dřevěné balkonové zábradlí, fotogalerie nebo alespoň několik snímků s ukázkami vašich balkonů by mi pomohly. Budu ovšem rád za každou radu či tip.
  • 28.07.2015 Ilja L.

    Dřevěné zábradlí balkonové foto

    Dobrý den, obracím se na vás s žádosti o pomoc při výběru vhodného zábradlí pro můj balkon, tak aby ladilo s celkovým vzezřením mého domu. Můžete mi doporučit nějaké vkusné dřevěné zábradlí balkonové, foto svého domku zasílám v příloze. Děkuji.
  • 16.07.2015 Petr Š.

    Materiál na výplně zábradlí balkonů

    Máme připravenou balkonovou konstrukci na betonové podestě 2,4x 4 metry a rádi bychom si od vás objednali nějaký materiál na výplně zábradlí balkonů. Co nám můžete nabídnout?
  • 03.07.2015 Ferdinand M.

    Dubové madlo na zábradlí

    Dobrý den, bylo by možné nechat si u vás vyrobit dubové madlo na zábradlí k našemu venkovnímu balkonu? Děkuji za odpověď.
  • 24.06.2015 Oliver K.

    Venkovní zábradlí

    Dobrý den, bylo by možné nechat si u vás vyrobit venkovní zábradlí z kulatiny?
  • 18.06.2015 Antonín T.

    Konstrukční prvek k balkónům

    Dobrý den, rád bych se zeptal jaká je vzdálenost mezi kotvící plochou a svislým jeklem 30x30 cm u vašeho konstrukčního prvku k balkonům č. 3. Máte jej skladem?
  • 02.06.2015 Alois N.

    Dřevěné balkonové zábradlí

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné si u vás objednat dřevěné balkonové zábradlí včetně ochranného nátěru a krycí barvy a pokud ano, jaké nátěry, respektive barvy mi můžete nabídnout?
  • 24.05.2015 Nela Ř.

    Dřevěné zábradlí

    Dobrý den, můžete mi poradit? Ráda bych si na chatě zařádit balkón s dřevěným zábradlím. Je nutné k bavorským sloupkům a balkonovým prknům přikupovat také podpěry a ozdobná prkna, aby bylo dřevěné zábradlí plně funkční?
  • 07.05.2015 Pavel K.

    Dřevěné zábradlí na balkony

    Dobrý den, jsem provozovatel malého penzionu a rád bych si u vás nechal vyrobit dřevěné zábradlí na balkony v prvním a druhém poschodí a také na venkovní terasu. Protože jsou balkony vždy společné pro dva pokoje, rád bych se s vámi dohodl na koupi nebo výrobě předělu, kterým bych balkon rozdělil na dvě samostatné, oddělené části. Můžete mi ze své nabídky něco vhodného pro tyto účely doporučit? Balkonové zábradlí bych si představoval vyvedené v
  • 30.04.2015 Jaroslav V.

    Dřevěné sloupky na zábradlí

    Dobrý den, zařizuji si na své chatě nový balkon a hodili by se mi nějaké pěkně zdobené dřevěné sloupky na zábradlí. Můžete mi nějaké nabídnout? Děkuji.