Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dětská hřiště

Zpět na přehled
  • 26.02.2016 Michaela L.

    Výměna komponentů k dětským hřištím Jungle Gym

    Dobrý den, na vašich stránkách mě zaujalo dětské hřiště Paradise 1 a Paradise 3. Nejsem si ale jistá, co všechno tyto herní sestavy zahrnují. Ideální by byla možná výměna komponentů k dětských hřištím Paradise. Například hrazdu Monkey Bar, houpačku Twist Disk a požární tyč. Chtěla jsem se proto zeptat, zda by bylo možné nahradit některé komponenty výše zmíněnými. Dále bych potřebovala vědět, zda realizujete i montáže herních sestav. Děkuji.
  • 11.02.2016 Jan K.

    Houpačka na zahradu

    Dobrý den, máme zájem o vaši houpačku na zahradu. Bydlíme na Zličíně nedaleko vaší prodejny a rádi bychom se u vás zastavili. Máte v prodejně nějaké houpačky vystavené? Dá se na stránkách nějak poznat, které produkty jsou ze smrkového a které z borovicového dřeva?
  • 08.02.2016 Martin K.

    Montáž dětského hřiště v zahraničí

    Dobrý den, rádi bychom našim dětem pořídili dětské hřiště Jungle Gym. Hřiště bychom chtěli namontovat během května až červa. Pokud bychom si ji od vás objednali, budete schopni nám ji doručit, kompletně smontovat a ukotvit do země? Jaká bude výsledná cena? A byl by problém realizovat montáž dětského hřiště v zahraničí, konkrétně v Rakousku? Děkuji za vaši odpověď.
  • 11.01.2016 Martin P.

    Dětské hřiště Jungle Barn s přídavnými moduly

    Dobrý den, měl bych zájem o dětské hřiště Jungle Barn z vaší nabídky, se kterou jsem se obeznámil na vašich internetových stránkách. Rád bych se zeptal, zda je k tété základní herní sestavě možné montáž dvou přídavných modulů? Konkrétně by šlo o Picnic Module, a Climb Module. K tomu bych chtěl ještě přikoupit dětskou sedačku Baby Swing Kit. Je možné u vás zakoupit vybrané produkty v této kombinaci? Děkuji za vaši odpověď.
  • 06.01.2016 Klára Š.

    Dětská hřiště Jungle Cabin a Jungle Cottage

    Dobrý den, chtěli bychom si pořídit dětské hřiště na zahradu. Z vaší nabídky nás zaujaly sestavy Jungle Cottage a Jungle Cabin. Jsou k vidění i ve vaší prodejně? A bylo by možné nahradit žebřík šplhacími kameny a volant kormidlem? Dále bych potřebovala doporučit vhodné dopadové dlaždice? Děkuji za vaši odpověď.
  • 02.01.2016 Adam K.

    Dětské hřiště Palace Bridge

    Dobrý den, líbí se mi vaše dětské hřiště s modulem Palace Bridge. Rád bych se zeptal z jakého materiálu je hřiště vyrobeno a jaké jsou podmínky dodání. Dále by mě zajímalo, zda je možné k tomuto hřišti připojit modul se dvěma houpačkami. Předem děkuji za vaši odpověď.
  • 24.11.2015 Dětské hřiště a přídavný modul Jungle Gym

    Dětské hřiště a přídavný modul Jungle Gym

    Dobrý den, rád bych se vás zeptal, co všechno je součástí základního balení dětského hřiště Jungle Cottage a přídavného modulu Climb X´tra. Děkuji za odpověď.
  • 26.10.2015 Regina S.

    Montáž herní sestavy Jungle Gym

    Dobrý den, koupila jsem si od kamarádky vaše dětské hřiště Jungle Gym, které bych chtěla umístit na zahradě mé restaurace. Můžete mi poradit, na koho se mám obrátit s žádostí o rozmontování, přesun a opětné smontování hřiště? Děkuji za vaši odpověď.
  • 16.10.2015 Karolína Š.

    Provozní řád dětského hřiště

    Dobrý den, můžete mi poradit, co by měl obsahovat provozní řád dětského hřiště, které je užíváno ve veřejném prostranství, respektive na zahrádce mé restaurace? Děkuji.
  • 15.10.2015 Valerie M.

    Dětská hřiště pro veřejnost

    Dobrý den, měla bych dotaz na dětská hřiště pro veřejnost. Je možné na tyto venkovní hřiště používat některé z vašich doplňků pro dětská hřiště Jungle Gym ? Na vašich stránkách jsme si přečetla, že tato hřiště nelze používat ve veřejných prostorech. Proto by mě zajímalo, zda toto omezení platí jen pro hřiště nebo i pro doplňky.