Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Dřevěné balkony

Zpět na přehled
  • 28.01.2021 René H.

    Jakým způsobem je ukončeno balkonové zábradlí?

    Dobrý den, na balkon si chci nechat vyrobit jednoduché dřevěné zábradlí, nejraději bych z plotových planěk, ale nevím jakým způsobem je takové zábradlí ukončeno v horní části. Děkuji za odpověď
  • 30.08.2020 Tomáš J.

    Jaký je rozměr patních desek balkonových sloupků?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký rozměr mají patní desky balkonových sloupků, respektive pozinkované konstrukce č. 3? Děkuji za odpověď.
  • 09.08.2020 Radovan K.

    Dodáváte bavorské balkonové sloupky s povrchovou úpravou nebo bez?

    Dobrý den, na vašich webovkách jsem si všiml pěkně zdobených balkonových sloupků. Chci se zeptat, dodáváte je jen tak holé, nebo i s nějakým krycím nátěrem? Děkuji za odpověď.
  • 22.05.2020 Lenka E.

    Jakou barvu máme použít k renovaci nátěru?

    Dobrý den, máme balkon natřený nátěrovou hmotnou Xyladecor Royal v odstínu ohnivý mahagon. Můžete nám poradit, co máme použít k opravě nátěru? Děkuji za vaši odpověď.
  • 01.12.2019 Tomáš L.

    Jaké vyrábíte druhy balkonového zábradlí?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu zdobeného zábradlí na můj balkón. Jaké druhy balkonového zábradlí mi můžete nabídnout? Je možné si u vás objednat i případnou montáž? Děkuji za odpověď.
  • 16.11.2019 Václav M.

    Vyrábíte zdobené balkonové zábradlí?

    Dobrý den, chtěl bych si u vás nechat vyrobit ozdobné zábradlí na balkón. Jaké možnosti mi můžete nabídnout?
  • 26.01.2019 Martin P.

    Jak si mám objednat zakázkovou výrobu balkonových madel?

    Dobrý den, potřeboval bych osmimetrová madla z vašeho e-shopu. Na stránkách uvádíte, že je možné vyfrézovat drážku madla v jiném rozměru. Jak mám objednat tuto doplňkovou službu? Šířka drážky by měla být 80 mm a umístění v prostředku madla. Děkuji za pomoc.
  • 03.10.2018 Luboš N.

    Jaké jsou rozměry betonové patky?

    Dobrý den, chtěl bych si objednat držák na dřevěný balkón v rozměrech 3 x 3 x 1005, ale nenašel jsem rozměry patky, která se šroubuje do betonu a kolik je potřeba děr. Dále by mě zajímalo z jakého materiálu a jak je ukončený držák na balkón, je zavařený plastem anebo je bez uzavření? Je jekl pozinkovaný? Děkuji za odpověď.
  • 25.08.2018 Adéla H.

    Jak se připevňují květinové truhlíky k balkonovému zábradlí?

    Dobrý den, můžete mi říct, jakým způsobem připevňujete květinové truhlíky k balkonovému zábradlí? Jsou k zábradlí napevno přidělány nebo na něm truhlíky jen tak leží? Máme na balkoně 9 centimetrů široké zábradlí a bydlíme v prvním patře a neradi bychom způsobili někomu úraz nebo škodu. Děkuji za odpověď.
  • 06.04.2018 Franz R.

    Provádíte také zaměření a montáž?

    Dobrý den, chtěl bych na rodinném domku balkonové zábradlí s bavorskými sloupky od vaší firmy. Provádíte také zaměření a montáž? Bydlíme na Moravě. Děkuji za vaši odpověď.