Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 21.11.2016 Dalibor V.

    Zahradní domky za akční ceny

    Dobrý den, můžete mi dát tip na nějaký levnější, víceúčelový zahradní domek? Ideálně tak do 20 000 korun. Děkuji za odpověď.
  • 21.11.2016 Mirek Ž.

    Máte dětské domky se zvýšenou podestou?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Máte skladem nějaký dětský domek s vyvýšenou podestou? Děkuji za pomoc.
  • 21.11.2016 Jakub V.

    Potřebuju na zahradní Pergolu Lindu 15 kotvící prvky?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěknou zahradní pergolu Linda 15. Chtěl bych se ale nejdřív zeptat, jestli je potřeba tuto pergolu kotvit k zemi a pokud ano, jaké kotvící prvky mi můžete doporučit? A můžete mi tu pergolu vybavit nějakým krycím nátěrem?
  • 14.11.2016 Karel Ch.

    Provádíte montáže zahradních altánů?

    Dobrý den, mám někdy na jaro vyhlédnutý váš výrobek, zahradní altán VL 44 bez podlahy a bez výplní. Mám v úmyslu jej postavit na betonovou dlažbu. Je zapotřebí kotvení, případně jaké? Můžete mi altán sami postavit (bydlím mezi Rokycany a Plzní). Děkuji za odpověď.
  • 11.11.2016 Antonín S.

    Dokážete mi vyrobit ptačí voliéru?

    Dobrý den, líbí se mi vaše práce s dřevem. Dokázali byste mi vyrobit také voliéru pro zpěvné ptáky? Děkuji.
  • 11.11.2016 Štefan K.

    Prodáváte barvy Sadolin?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit. Před pár lety jsem si pořídil malou zahradní pergolu, a aby dlouho vydržela, natřel jsem jí ochranným tenkovrstvým ochranným nátěrem Sadolin. Nátěr už opršel a v žádném obchodě jsem jí už nenašel. Můžete mi poradit, kde tuto barvu nebo klidně i jinou v tomtéž odstínu seženu? Děkuji za pomoc.
  • 10.11.2016 Zbyněk R.

    Jak zazimovat dětské hřiště?

    Dobrý den, poradíte mi prosím jak zazimovat dětské hřiště Jungle Gym? Mám hřiště prvním rokem, a protože bydlím na Vysočině, bojím se, že ho letošní zima může poškodit. Poradíte mi prosím? Děkuji za vaši odpověď.
  • 03.11.2016 Zora J.

    Je možné nahradit modul 1 Swing Xtra modulem 2 Swing Xtra?

    Dobrý den, v létě jsem si u vás zakoupila domeček Playhouse XL s modulem 1 Swing Xtra i s montáží. Bohužel je pro nás jedna houpačka nedostačující, často se bojím, že se děti bouchnou. Bylo by možné si u vás zakoupit pouze horní ráhno a předělat tento modul na 2 Swing Xtra? Děkuji za odpověď.
  • 03.11.2016 Ivan S.

    Jak ošetřit dřevo aby dlouho vydrželo?

    Dobrý den, chtěl bych vás požádat o radu. Máme dřevěný plot, který byl zhruba před 10 až 15 lety natřený barvou Sadoline. Konkrétně jsme pro nátěr použili 2 plechovky Sadoline Base a 2 plechovky Sadoline Classic nebo Extra, odstín palisandr. Můžete mi poradit, jak mám dřevo ošetřit, aby to opět vydrželo alespoň 10 let? Je nutné zcela odstranit starý nátěr? Děkuji za vaši odpověď. Ivan S.
  • 02.11.2016 Ingrid K.

    Vyrobíte mi poklopy na jímku z řetězových palisád?

    Dobrý den, chci si od vás koupit řetězové palisády 20 cm a 40 cm (250 cm délka) a chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné si u vás objednat na zakázku dva poklopy o průměru 65 cm, které by byly zhotovené ze stejného materiálu. Ráda bych pomocí palisád a poklopů zakryla dvě jímky na zahradě, jejich plastové stěny vyčnívají nad terén zahrady. Děkuji za odpověď.