Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 19.10.2016 Věra O.

    Dá se použít pergola Daria k zastřešení vchodu do domu?

    Dobrý den, mám dotaz na pergolu Daria. Bylo by možné zastřešit ji plastem a použít jako stříšku ke vstupním dveřím do domu? Děkuji za odpověď.
  • 19.10.2016 Richard F.

    Je možné položit kompozitní podlahu beze spár?

    Dobrý den, je možné vytvořit z kompozitních prken podlahu na balkón bez spár, aby nepropouštěla vodu?
  • 14.10.2016 Filip Ch.

    Doporučíte mi nějaký ochranný nátěr na zahradní nábytek z tropického dřeva?

    Dobrý den, můžete mi doporučit nějaký ochranný nátěry pro zahradní nábytek z exotického dřeva? Děkuji.
  • 14.10.2016 Marcela K.

    Jak se připevňuje sloupek do zatloukacího trnu T90?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jaký je nejvhodnější spojovací materiál pro připevnění plotového sloupku do trnu T90 (uvádíte, že není součástí dodávky) a jaké je nejvhodnější uchycení plotového rýgle k plotovému sloupku? Děkuji.
  • 11.10.2016 Stanislav M.

    Vyrábíte zahradní nábytek z masivu na zakázku?

    Dobrý den, líbí se mi váš zahradní nábytek z masivu, ale potřeboval bych ho trochu větší, pro víc lidí. Dokázali byste ho vyrobit? Vyrábíte zahradní nábytek z masivu na zakázku? Díky za odpověď.
  • 11.10.2016 Říša K.

    Máte na prodejně vystavené nějaké zboží?

    Dobrý den, máte u vás ve Vladeku nějaké produkty z nabídky vystavené přímo na firmě? Nerad kupuju zajíce v pytli a tento týden budu mít cestu kolem, tak bych se rád zastavil a vaši nabídku si prohlédl pěkně zblízka. Děkuji za odpověď.
  • 07.10.2016 Vladislav M.

    Madla na zábradlí

    Dobrý den, mám dotaz na vaše konstrukční prvky k balkonům, přesněji řečeno na vaše madla na zábradlí. Máte tyto konstrukční prvky pouze v uvedeném rozměru (38 x 130 mm), nebo mi můžete nabídnout i jiné varianty? Byla by případně možná výroba madla na zábradlí v rozměru podle mých potřeb? Děkuji za odpověď.
  • 05.10.2016 Robert Ch.

    Vyrábíte zahradní altány na zakázku?

    Dobrý den, měl bych zájem o zahradní altán, ale v trochu větších rozměrech, než jaké mají zahradní altánky na vašich stránkách. Je ve vašich možnostech vyrobit mi velký zahradní altán dle mého vlastního návrhu? Díky za odpověď.
  • 05.10.2016 Jiří K.

    Půjčujete montážní klíče na zemní vruty?

    Dobrý den, potřeboval bych od vás poradit. Zvažuji zakoupení a následné použití zemních vrutů k upevnění malé kůlny k zemi. Podle návodu k použití zemního vrutu Bayo.s. UNI budu potřebovat koupit buď nějaký klíč, nebo jednu patku, kterou nepoužiji na nic jiného, než na utahování. Není třeba možné zapůjčit si u vás montážní klíč? Na stránkách vašeho e-shopu jsem ho nenašel. Děkuji za odpověď.
  • 01.10.2016 Adam R.

    Zábradlí na balkon

    Dobrý den, chtěl bych si u vás objednat výrobu zábradlí na balkon. Balkonové zábradlí bych chtěl mít z vašich dělících stěn Praktik. Mám betonovou podložku pro balkon o rozměru 1,5 x 3,6 metry, přičemž na bočních stranách bych chtěl mít dělící stěny o výšce 190 cm. Spodní část stěny by měla být celodřevěná (100 cm) a mřížovaná 90 cm vysoká. Pro přední část zábradlí bych chtěl použít 1 m vysoké dělící stěny s celodřevěnou výplní. Můžete pro mě t