Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 29.11.2016 Radim F.

    Vyrobíte mi pergolu s trelážemi mezi stojkami?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem se dočetl, že vyrábíte také zahradní dřevostavby na zakázku. Můžete pro mě vyrobit zahradní pergolu, která by měla obdélníkový půdorys a v prostoru mezi stojkami výplně v podobě treláží na pěstování popínavých rostlin.
  • 28.11.2016 Jiří L.

    Je součástí dětského hřiště s modulem i montážní krabice?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když si u vás koupím dětské hřiště s modulem, je jeho součástí i montážní krabice nebo jí musím dokoupit zvlášť? Děkuji za vaši odpověď.
  • 28.11.2016 Václav S.

    Jak mám postupovat při kotvení plotových dílců?

    Dobrý den, můžete mi poradit? Pokud bych chtěl plotové plaňky o délce 150 cm a zároveň používat dvojitý betonový úchyt D902 se sloupkem 9 x 9 x 150 cm, jaká by byla vhodná délka plotového dílce při použití rýglu, např. 4 x 10 cm tak, aby byl plot dostatečně stabilní? Dále se chci zeptat, jak se betonují úchyty D902. Betonují se tak, aby šrouby byly kolmo na plotové pole, nebo je možné je betonovat i rovnoběžně na plotové pole? Je možné, aby ten
  • 28.11.2016 Luboš R.

    Měl bych zájem o truhlíky Exclusiv VII s mříží na pěstování popínavek

    Dobrý den, měl bych zájem o koupi tří květinových truhlíků Exclusiv VII s mříží na pěstování popínavých rostlin. Dokážete je pro mě vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 25.11.2016 Rudolf V.

    Jak můžu chránit dětské pískoviště před kočkami?

    Dobrý den, rád bych dceři koupil vaše dřevěné pískoviště 120 x 120 cm, ale sousedi mají spousty koček a bojím se, že by to pískoviště strašně zaneřádily. Neprodáváte také nějaké poklopy nebo něco, čím by se dalo to pískoviště přikrýt, aby se do něj kočky nedostaly? Děkuji za pomoc.
  • 25.11.2016 Pavel P.

    Můžete mi poslat detailní fotku uchycení dětské skluzavky?

    Dobrý den, potřeboval bych se zeptat, jestli byste mi mohli poslat detailní fotku uchycení dětské klouzačky (3 m) na dřevěnou konstrukci. Chtěl bych ji namontovat na patrovou postel a tak potřebuji vidět, jak klouzačka vypadá, abych popřípadě promyslel úpravu konstrukce, na kterou ji chci přidělat. A taky bych potřeboval vědět, jestli vaše firma dodává i kratší verze na vyšší konstrukce jak 160 cm. Díky za vaši odpověď.
  • 25.11.2016 Fanda V.

    Jaká je nejlepší lazura na modřínové dřevo?

    Dobrý den, můžete mi poradit? Stavím si přístřešek z modřínových hranolů a rád bych u nich zachoval přírodní barvu modřínu pomocí UV filtru. Poradíte mi prosím čím to natřít a jakou má filtr životnost?
  • 23.11.2016 Standa Ch.

    Umíte vyrobit interiérové schodiště, včetně montáže?

    Dobrý den, měl bych zájem o zbudování interiérového schodiště v mé horské chatě v Krkonoších. Kromě samotných schodů bych chtěl provést i montáž schodů do chalupy. Je to ve vašich možnostech? Děkuji za odpověď.
  • 23.11.2016 Lukáš V.

    Vyrobíte mi zahradní altán VL 44 s drobnými úpravami?

    Dobrý den, měl bych zájem o váš zahradní altánek VL 44, ale chtěl bych na něm provést několik menších úprav. Předně bych chtěl střechu pokrýt asfaltovým šindelem a mezi stojkami nechci ty dřevěné výplně, altán by měl být ze všech stran průchozí. Můžete pro mě altán VL 44 v této úpravě vyrobit? Dodáváte altány s nátěrem nebo bez nátěru? Děkuji.
  • 22.11.2016 Vlastimil M.

    Z jakých mříží můžu udělat plot?

    Dobrý den, potřeboval bych udělat na zahradě plot na pěstování popínavek. Můžete mi nabídnout něco, co bych mohl pro tyto účely použít? Díky za radu.