Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 04.07.2017 Jan D.

    Šlo by zahradní altán VL 45 doplnit o dřevěné mříže?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěkný zahradní altánek VL 45. Chci se zeptat, je do ceny již započítán nátěr? A bylo by možné volný prostor mezi jednotlivými sloupky vyplnit dřevěnými mřížkami? Děkuji za odpověď.
  • 03.07.2017 Klára T.

    Potřebuji pro instalaci zemních vrutů nějaké speciální nářadí?

    Dobrý den, potřebuji pro instalaci zemních vrutů nějaké speciální nářadí? Děkuju za odpověď.
  • 03.07.2017 Kamil Š.

    Jaké barvy na dřevo lze použít k ošetření zahradního nábytku?

    Dobrý den, můžete mi poradit, jaké z vašich barev na dřevo se hodí pro ošetření zahradního nábytku z exotického dřeva? Děkuji za odpověď.
  • 30.06.2017 Adam N.

    Jaké máte přístřešky na palivové dřevo?

    Dobrý den, potřeboval bych na zahradu nějaký přístřešek na dřevo, ideálně aby byl alespoň metr a půl široký. Máte nějaký takový přístřešek skladem, nebo mohli byste ho pro mě vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 29.06.2017 Zuzana Ch.

    Poradíte mi, jak se ukotvuje k zemi pergola s lavičkami a truhlíky?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jakým způsobem se k zemi ukotvuje pergola s lavičkou a truhlíky? Děkuji za odpověď.
  • 27.06.2017 Vladimír J.

    Vyrobíte mi truhlíky Exclusiv na míru?

    Dobrý den, měl bych zájem o koupi květinových truhlíků Exclusiv IV, ale potřeboval bych trochu upravit rozměry, aby se mi truhlíky vešli na terasu. Bylo by to možné? A jsou truhlíky nějak ošetřeny nějakým ochranným lakem nebo nátěrem? Děkuji za odpověď.
  • 23.06.2017 Vlastimil B.

    Vyrobíte mi zahradní altán VL 45 z impregnovaného dřeva?

    Dobrý den, měl bych zájem o koupi zahradního altánu VL 45. Myslíte, že byste mi ho dokázali vyrobit z tlakově impregnovaného dřeva? Děkuji za odpověď.
  • 22.06.2017 Valérie Ž.

    Jak často se má provádět povrchová úprava?

    Dobrý den, potřebovala bych poradit. Mám na zahradě už několik let takový malý dřevěný přístřešek, který byl kdysi natřen krycím ochranným nátěrem Sadolin, který se dnes už nevyrábí. Nátěr se však už skoro sloupal a přístřešek nevypadá tak moc hezky. Potřebovala bych proto nějakou barvu na renovaci nátěru a taky bych se ráda zeptala, jak často doporučujete dřevěný přístřešek natírat, aby vydržel co nejdéle v neporušeném stavu. Děkuji za vaši od
  • 19.06.2017 Martina H.

    Kolik měří v nejvyšším bodu zahradní pergola Linda 30?

    Dobrý den, ráda bych se zeptala na pergolu Linda 30. V textu uvádíte, že v nejvyšším bodě má pergola 200 cm. Pod textem v rozměrech máte 255 cm. Potřebovala bych vědět, jak vysoká je tedy pergola v nejvyšším bodě v oblouku od země. Pergola by měla stát u okna, ale okno končí bohužel ve dvou metrech od země. Děkuji za odpověď.
  • 19.06.2017 Ivo B.

    Doporučíte mi krytinu pro zastřešení zahradní pergoly?

    Dobrý den, máme v plánu postavit si na zahrad dřevěnou pergolu a uvažujeme i o jejím zastřešení. Mohli byste nám doporučit nějakou optimální střešní krytinu pro zahradní pergolu? Děkuji za odpověď.