Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 31.05.2017 František D.

    Stačí pergolu ukotvit ke zdi nebo i do země?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Chtěl bych si na zahradě u boční strany mého domu postavit pergolu. Myslíte, že bude k stabilnímu ukotvení stačit, když pergolu připevním přes nosné ráhno ke zdi domu? Děkuji za odpověď.
  • 31.05.2017 Pavel J.

    Dá se u herní sestavy Villa Playhouse změnit barva střechy?

    Dobrý den, líbí se mi vaše herní sestava Villa Playhouse. Je možné dostat tuto sestavu se žlutou nebo červenou střechou a houpačkou v téže barvě? Dále bych se chtěl zeptat, jak sestavu ukotvit. Budou stačit zemní vruty? Děkuji za vaši odpověď.
  • 30.05.2017 Jaroslav M.

    Prodáváte barvy na exotické dřevo?

    Dobrý den, před časem jsem si koupil sestavu zahradního nábytku z tropického dřeva, ale zapomněl jsem na ochranný lak. Prodáváte nějaké ošetřovací přípravky na exotické dřevo nebo jenom na domácí dřeviny? Děkuji za odpověď.
  • 26.05.2017 Karel M.

    Vyrobíte mi lavičku Veronika o 70 cm delší?

    Dobrý den, prohlížel jsem si vaše webové stránky a našel jsem tam pěknou zahradní lavičku Veronika. Bylo by možné jí vyrobit v jiných rozměrech? Konkrétně bych chtěl prodloužit délku lavičku ze 180 centimetrů na 250 centimetrů. Je tato úprava možná? Děkuji.
  • 26.05.2017 Vítek L.

    Vyrábíte dřevěné lávky s oboustranným zábradlím?

    Dobrý den, dokázali byste mi vyrobit dřevěnou lávku s oboustranným zábradlím? Dále bych chtěl lávku vybavit ochranným nátěrem, můžete mi nějaký doporučit? Děkuji za odpověď.
  • 25.05.2017 Filip M.

    Máte zastřešené pergoly?

    Zdravím, poohlížím se po nějaké pěkné pergole, ideálně zastřešené, ve které by se dalo sedět za pěkného počasí, ale i třeba i když trochu sprchne nebo fouká silný vítr. Můžete mi nějakou takovou doporučit?
  • 25.05.2017 Marek D.

    Dá se k sestavě Jungle Peak připojit také lezecká stěna?

    Dobrý den, měl bych zájem o vaše dětské hřiště Jungle Peak. Můžete mi říct, zda by bylo možné připojit k tomuto hřišti ještě sestavu s lezeckou stěnou? A je dřevo nějak ošetřeno nebo ho musím natírat? Děkuji.
  • 23.05.2017 Josef L.

    Je možné doplnit zahradní altán VL 44 o dřevěné mřížky na popínavé rostliny?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěkné zahradní altánky. Konkrétně bych měl zájem o zahradní altán VL 44, ale nejdřív bych se chtěl zeptat, jestli by bylo možné volná místa mezi jednotlivými sloupky altánu vyplnit dřevěnými mřížkami, na kterých by se dali pěstovat popínavé rostliny. Děkuji za vaši odpověď.
  • 22.05.2017 Honza B.

    Stačí k ošetření dřeva a prodloužení jeho životnosti tlaková impregnace?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, jestli je ošetření dřeva tlakovou impregnací dostačující, nebo doporučujete k prodloužení životnosti nějaké další nátěrové hmoty? Děkuji.
  • 22.05.2017 Jakub B.

    Máte zástěny proti slunci a silnému větru?

    Dobrý den, chtěl bych si na zahradě udělat klidné místo k posezení, které by bylo chráněno i v případě silného větru nebo příliš ostrého sluníčka. Můžete mi doporučit nějaké clony nebo zástěny, kterými bych toho docílil? Děkuji za odpověď.