Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 19.06.2017 Magda C.

    Prodáváte rákosové rohože?

    Dobrý den, sháníme nějakou jednoduchou zástěnu proti slunci. Prodáváte také rákosové rohože? Děkuji za odpověď.
  • 17.06.2017 Ondřej L.

    Výroba dřevěné studny na zakázku

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli byste mi mohli vyrobit studnu, podobnou té, co máte na webových stránkách, ale chtěl bych jenom tu spodní část krytu. Tedy bez stříšky a bez rumpálu. Děkuji za odpověď.
  • 16.06.2017 Jana V.

    Prodáváte květinové truhlíky na parapety?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem viděl pěkné velké truhlíky na kytky, vyrábíte také květinové truhlíky na balkonové parapety? Děkuji za odpověď.
  • 15.06.2017 Johanka M.

    Vyrobíte mi stůl a lavičku Veronika na zakázku v rozměrech pro děti?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl pěknou zahradní lavičku Veronika, ke které vyrábíte i vzhledově podobný stůl. Myslíte, že byste stejný stůl s lavičkou dokázali vyrobit i ve velikosti pro předškolní děti? Děkuji za vaši odpověď.
  • 15.06.2017 Marcel Š.

    Musí být mezi zdí a ozdobnou mříží mezera?

    Dobrý den, mám zájem o koupi dřevěné mříže Zuzana 90 x 180 cm, kterou bych chtěl připevnit ke zdi a využít jí jako oporu pro správný růst popínavek. Můžete mi prosím poradit, zda je nutné, aby mezi zdí a dřevěnou mříží byla nějaká distanční vzdálenost? Děkuji za odpověď.
  • 14.06.2017 Bára M.

    Vyrobíte mi soupravu zahradního nábytku z masivního dřeva?

    Dobrý den, měl bych zájem o zhotovení sestavy zahradního nábytku z robustního dřeva, která by zahrnovala velký stůl minimálně pro šest lidí, dále dvě dlouhé lavice s opěrkami pro záda a dvě židle. Můžete mi takovouto sestavu nabídnout popřípadě vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 13.06.2017 Josef V.

    Prodáváte taky králíkárny a kurníky?

    Dobrý den, prodáváte nebo vyrábíte nějaké příbytky pro domácí zvířata? Hodila by se mi menší králíkárna a taky kurník pro slepice. Děkuji za odpověď.
  • 12.06.2017 Zbyněk Š.

    Vyrobíte mi květinový truhlík s mřížkou na popínavé růže?

    Dobrý den, chtěl bych si nechat vyrobit velký květinový truhlík doplněný o mřížku, kterou bych využil jako podpěru pro růst popínavých růží. Máte nějaké takové truhlíky nebo dokázali byste je pro mě vyrobit? Díky za odpověď.
  • 12.06.2017 Karel V.

    Vyrobíte mi pergolu Linda 15 v jiných rozměrech?

    Dobrý den, měl bych zájem o zhotovení obloukovité průchozí pergoly, kterou by bylo možné osázet popínavými rostlinami. Z vaší nabídky se mi nejvíce zamlouvá pergola Linda 15. Bylo by možné dostat pergolu i v jiných rozměrech a s ochranným nátěrem? Děkuji za odpověď.
  • 05.06.2017 Luboš A.

    Jaké máte druhy dřevěných plotů a plotových prvků?

    Dobrý den, chtěl bych si na chatě ohraničit pozemek nějakým pěkným dřevěným plotem. Na vašich stránkách jsem viděl několik zajímavých plotovek. Chci se zeptat, pracujete pouze s touto základní nabídkou nebo je možné objednat si i jiné druhy dřevěných plotů? Děkuji za vaši odpověď.