Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 09.08.2017 Vlastimír Č.

    Může stát houpačka Swing Module samostatně nebo se musí připevnit k herní sestavě?

    Dobrý den, měl bych zájem o houpačkovou konstrukci Jungle Swing. Chci se ale nejdřív zeptat, jestli jí můžu postavit jen tak samotnou, nebo musí být houpačka připojená k nějaké herní sestavě (např. Barn)? Děkuji za odpověď.
  • 09.08.2017 Hanka Z.

    Kolik potřebuju distančních špalíků k upevnění mříže na pěstování popínavých růží?

    Dobrý den, ráda bych si u vás vybrala nějakou mřížku na pěstování popínavých růží. Nejvíce se mi líbí mřížka Dekora, můžete mi prosím říct, kolik distančních špalíků na ní potřebuji? Děkuji za odpověď.
  • 08.08.2017 Romana Ch.

    Máte dětské domky se zvýšenou podestou?

    Dobrý den, měla bych zájem o dřevěný dětský domek s vyvýšenou podestou. Jaké možnosti mi můžete nabídnout? Děkuji za odpověď.
  • 21.07.2017 Tomáš V.

    Prodáváte stále poštovní schránky jako před lety?

    Dobrý den, před delším časem jsem na vašich stránkách viděl pěkné poštovní schránky ze dřeva a se stříškou. Máte je stále v nabídce nebo se už přestaly vyrábět? Děkuji.
  • 19.07.2017 Jiří H.

    Vyrábíte dřevěné zahradní toalety?

    Dobrý den, před nějakým časem jsem na vašich stránkách viděl fotky pěkný dřevěný kadibudky se srdíčkem. Máte je stále v nabídce nebo jste je už přestali vyrábět? Děkuji za vaši odpověď.
  • 19.07.2017 Josef S.

    Vyrábí se ještě barvy na dřevo Sadolin?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli se ještě vyrábí barva Sadolin v odstínu třešeň 88? Děkuji za odpověď.
  • 11.07.2017 Pavel Č.

    Prodáváte zahradní nábytek z masivního dřeva?

    Dobrý den, měl bych zájem o sestavu zahradního nábytku z masivního dřeva. Chtěl bych, aby sestava obsahoval velký stůl a nějaké lavice nebo židle na sezení, a to aspoň pro šest lidí, ale čím víc, tím líp. Máte takovou sestavu skladem nebo dokážete jí pro mě vyrobit? Děkuji a těším se na vaši odpověď.
  • 10.07.2017 Pavel S.

    Kolik váží betonové květináče?

    Dobrý den, mám zájem o dva betonové květináče. Buď bych chtěl kulatý 60 x 40 centimetrů nebo hranatý 60 x 60 x 40 centimetrů. Vzhledem k odvozu osobním vozem kombi bych potřeboval vědět jejich váhu, zda to odvezu všechno najednou. Děkuji za odpověď.
  • 10.07.2017 Jan Z.

    Vyrábíte dřevěné lávky bez zábradlí?

    Dobrý den, vyrábíte také dřevěné lávky přes zahradní jezírko v provedení bez zábradlí a v jiných rozměrech, než jaké uvádíte na svém webu? Děkuji za odpověď.
  • 07.07.2017 Miriam N.

    Jak je velká pergola Linda 23 a je chráněná proti škůdcům?

    Dobrý den, prohlížela jsem si vaše stránky a zaujala mě vaše zahradní pergola Linda 15. Můžete mi říct, jaké jsou její přesné rozměry a jestli je nějak chráněna proti škůdcům? Děkuji za odpověď.