Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 11.02.2016 Jan K.

    Houpačka na zahradu

    Dobrý den, máme zájem o vaši houpačku na zahradu. Bydlíme na Zličíně nedaleko vaší prodejny a rádi bychom se u vás zastavili. Máte v prodejně nějaké houpačky vystavené? Dá se na stránkách nějak poznat, které produkty jsou ze smrkového a které z borovicového dřeva?
  • 11.02.2016 Mirek V.

    Výroba vchodové stříšky na zakázku

    Dobrý den, líbí se mi vaše přístřešky nad dveře a rád bych si jeden pořídil. Měl bych ale speciální požadavek na tvar stříšky. V nabídce vidím jen sedlovou a pultovou, ale já bych měl zájem o obloukovou střechu, bylo by ve vašich silách ji pro mě vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 10.02.2016 Blanka Š.

    Dodatečná montáž zahradní pergoly

    Dobrý den, před nedávnem jsem si od vás koupila zahradní pergolu Linda 14 s tím, že si montáž zařídím sama. Bohužel ale smluvený řemeslník nemohl práci vykonat a tak se na vás obracím s otázkou, zda je u vás možná dodatečná montáž zahradní pergoly. Můžete ji pro mě zrealizovat? Děkuji za odpověď.
  • 08.02.2016 Martin K.

    Montáž dětského hřiště v zahraničí

    Dobrý den, rádi bychom našim dětem pořídili dětské hřiště Jungle Gym. Hřiště bychom chtěli namontovat během května až červa. Pokud bychom si ji od vás objednali, budete schopni nám ji doručit, kompletně smontovat a ukotvit do země? Jaká bude výsledná cena? A byl by problém realizovat montáž dětského hřiště v zahraničí, konkrétně v Rakousku? Děkuji za vaši odpověď.
  • 02.02.2016 Monika B.

    Vchodová stříška nad dvoukřídlé dveře

    Dobrý den, mám dotaz stran stříšek nad vchodové dveře. Dokážete vyrobit i vchodovou stříšku nad dvoukřídlé dveře? Děkuji za vaši odpověď.
  • 27.01.2016 Jana M.

    Zahradní altán pro seniory

    Dobrý den, na vašich stránkách nás zaujal zahradní altán VL 45. Rádi bychom jej koupili pro seniory pobývající v pečovatelském domu v obci Kněžmost. Můžete mít prosím napsat, za jakou cenu se altán VL 45 prodává? Děkuji za informace.
  • 27.01.2016 Gabriela S.

    Výroba zahradního altánu na zakázku

    Dobrý den, líbí se nám váš zahradní altán Functional 2000 a chtěli bychom podobný s několika menšími úpravami. Altánek by měl sloužit k prodeji čepovaného piva, proto bychom potřebovali, aby měl jedno velké otevírací okno. Altán by měl být v průměru 3 m velký a a měl by mít zamykatelné dveře. Můžete nám takový altán vyrobit?
  • 20.01.2016 Ladislav L.

    Máte skladem barvy Sadolin?

    Dobrý den, rád bych si objednal barvu Sadolin Teak. Na webových stránkách máte ale napsáno, že je trvale nedostupný, nenašla by se u vás přesto nějaká zbylá plechovka této barvy?
  • 12.01.2016 František S.

    Výroba voliéry pro papoušky

    Dobrý den, nedávno jsem na vašich webových stránkách zahlédl fotku šestistranné voliéry pro papoušky, ale ve vaší nabídce jsem ji nenalezl. Chci se proto zeptat, zda je vyrábíte, popřípadě jaká je její cena? Děkuji za vaši odpověď.
  • 11.01.2016 Martin P.

    Dětské hřiště Jungle Barn s přídavnými moduly

    Dobrý den, měl bych zájem o dětské hřiště Jungle Barn z vaší nabídky, se kterou jsem se obeznámil na vašich internetových stránkách. Rád bych se zeptal, zda je k tété základní herní sestavě možné montáž dvou přídavných modulů? Konkrétně by šlo o Picnic Module, a Climb Module. K tomu bych chtěl ještě přikoupit dětskou sedačku Baby Swing Kit. Je možné u vás zakoupit vybrané produkty v této kombinaci? Děkuji za vaši odpověď.