Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 13.03.2016 Pavel V.

    Vyvýšené záhony z exotických hranolů

    Dobrý den, rád bych si na svou zahradu pořídil vyvýšené záhony z dubových fošen. Měl bych zájem o čtyři vyvýšené záhony (rozměry viz příloha), přičemž použité dubové fošny by měly mít pero na drážku každé 2 metry, stáhnuté tyčí. Podle mých představ by v rozích záhonů a každé 2 metry měly být sloupky cca 10x10 cm s frézovanou drážkou pro zasouvání fošen. Sloupky bych chtěl mít stažené závitovou tyčí, v případně nutnosti ukotveny k povrchu zemním
  • 08.03.2016 Boris M.

    Výroba atypických balkónových prken

    Dobrý den, na vašich stránkách nabízí i výrobu atypických balkónových prken na zakázku. Pro doplnění stávajícího zábradlí poptávám dodávku 28 ks balkonových prken dle přiložené fotografie. Rozměry by měly být cca 19 x 115 x 960 centimetrů. Prosím o zaslání cenové nabídky a sdělení možného termínu dodání. Originální prkno samozřejmě doručím na vaši adresu jako vzor. Děkuji za odpověď.
  • 02.03.2016 Milan S.

    Je možné dostat herní sestavu Foyer bez skluzavky?

    Dobrý den, je možné si u vás objednat dětskou věž Foyer bez skluzavky, tedy pouze dřevěný materiál? Děkuji za odpověď.
  • 29.02.2016 Emil V.

    Připojení Balcony Module k dětskému hřišti Jungle Gym

    Dobrý den, dcera má hřiště Jungle Tower a chci k němu přikoupit Balcony Module. Nevím ale z jaké strany přídavný modul ke hřišti připojit. Prosím proto o radu a také o sdělení výše pořizovací ceny.
  • 26.02.2016 Michaela L.

    Výměna komponentů k dětským hřištím Jungle Gym

    Dobrý den, na vašich stránkách mě zaujalo dětské hřiště Paradise 1 a Paradise 3. Nejsem si ale jistá, co všechno tyto herní sestavy zahrnují. Ideální by byla možná výměna komponentů k dětských hřištím Paradise. Například hrazdu Monkey Bar, houpačku Twist Disk a požární tyč. Chtěla jsem se proto zeptat, zda by bylo možné nahradit některé komponenty výše zmíněnými. Dále bych potřebovala vědět, zda realizujete i montáže herních sestav. Děkuji.
  • 23.02.2016 Zuzana V.

    Výroba dětského pískoviště na zakázku

    Dobrý den, měla bych zájem o dřevěné pískoviště s krytem Sandy. Chtěla bych se ale zeptat, zda je možná výroba dětského pískoviště na zakázku v rozměru 180 x 180 cm? Také by mě zajímalo, jestli lavičky vzniklé z krytu pískoviště unesou i dospělého člověka. Děkuji za odpověď.
  • 23.02.2016 Veronika S.

    Výroba květinových truhlíků a ozdobných mřížek na zakázku

    Dobrý den, rádi bychom si u vás objednali pět truhlíků na květiny a dvě ozdobné mříže na zeď. Máte dřevěné truhlíky vystavené v obchodě? Je možné nechat si vyrobit květinový truhlík na míru? A je možné nechat si vyrobit ozdobnou mřížku podle vlastních rozměrů? Líbí se nám typ Dekora, ale pokud bychom se měli řídit katalogovými rozměry, byl by to Klasik. Můžete nám říct, jaká by byla cca cena za všechny truhlíky a mřížky dohromady?
  • 23.02.2016 David M.

    Prosím o zaslání vzorníku barev Xyladecor

    Dobrý den, mohli byste nám poradit? Máme rodinný dům, který bychom chtěli obložit smrkovými palubkami. Pro povrchovou úpravu jsme si vybrali nátěr Xyladecor Tinova. Ale vzhledem k tomu, že je dům ve svahu a nanesení ochranného nátěru bude tím pádem komplikovanější (bez lešení to nepůjde), hledáme ochranný nátěr s co nejdelší dobou životnosti a s nejvyšším stupněm odolnosti. Proto vás prosím o zaslání vzorníků barev Xyladecor a typ na vhodný nát
  • 18.02.2016 Milada S.

    Kotvení pergoly zemními vruty Bayos

    Dobrý den, ráda bych si pořídila rovnou pergolu za 2 655 Kč, poradíte mi prosím, jakým způsobem zahrnu do objednávky vruty Krinner U 71 x 550, když nejsou v nabídce?
  • 15.02.2016 Jarka Š.

    Pokládka špalíkové dlažby

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dřevěnou špalíkovou dlažbu. Hodí se tento typ dlažby pro venkovní terasy, které jsou z části kryté? Jednalo by se o zakázku pro mateřskou školu. Pokud by dlažba byla vyhovující, zajímala by mě i cena za 1 m2, kolik si účtujete za dovoz na Prahu 9 a zda provádíte i montáže a za jaké ceny. Děkuji za odpověď.