Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 27.09.2017 Luděk T.

    Je nějaký rozdíl mezi zahradním nábytkem Malorka EKO a Malorca

    Dobrý den, měl bych zájem o sestavu zahradního nábytku z masivního dřeva. Nejvíce se mi zamlouvá sestava zahradního nábytku Malorka EKO. Můžete mi říct, jestli se liší v něčem zásadním od nábytku Malorca? Děkuji za odpověď.
  • 26.09.2017 Mirek T.

    Vyrobíte mi venkovní schodiště na zakázku?

    Dobrý den, dokázali byste pro mě vyrobit jednoduché venkovní schodiště s mezipatrem a bez zábradlí? Děkuji za odpověď.
  • 26.09.2017 Hubert D.

    Může se exotické dřevo ošetřovat tenkovrstvými lazurami?

    Dobrý den, mám na zahradě nábytek z teakového dřeva, ale zatím bez ochranného nátěru. Je pro ošetření teakového dřeva vhodná lazura Xyladecor Classic HP, kterou máte na vašich webových stránkách? Děkuji za odpověď.
  • 26.09.2017 David L.

    Vyrobíte mi molo k okrasnému jezírku z kompozitních prken?

    Dobrý den, dokázali byste mi vyrobit molo k okrasnému jezírku z kompozitních podlahových prken? Je to pro tento účel vhodný materiál? Děkuji za odpověď.
  • 25.09.2017 Jaroslava H.

    Dají se dřevěné mříže použít v interiéru?

    Dobrý den, potřebuji od vás poradit. Mám jednopokojový byt a potřebuji místnost nějak rozdělit. Hlavně, aby to bylo vzdušné. Myslíte, že by se k tomu hodila některá z vašich dekorativních mříží nebo se vaše mříže dají použít jen v exteriéru? Děkuji za odpověď.
  • 25.09.2017 Filip P.

    Prodáváte nebo vyrábíte zahradní houpačky?

    Dobrý den, prodáváte také zahradní houpačky? Jaké mi můžete nabídnout možnosti? Děkuji za odpověď.
  • 21.09.2017 Vláďa S.

    Vyrábíte psí boudy pro velká plemena?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěné psí boudy s kovovým rámem. Dokázali byste mi takovou boudu vyrobit i v rozměru pro hodně velkého psa (mám skotského jeleního psa)? Děkuji za odpověď.
  • 21.09.2017 Kamil T.

    Prodáváte nebo vyrábíte králíkárny?

    Dobrý den, máte skladem nebo vyrábíte také dřevěné králíkárny případně typově podobné kotce pro drobná hospodářská zvířata? Děkuji za odpověď.
  • 20.09.2017 Tonda B.

    Vyrobíte mi dřevěný kryt na pískoviště?

    Dobrý den, mám od vás dětské pískoviště a chtěl bych se zeptat, jestli byste mi na něj mohli vyrobit dřevěný kryt. Taky bych se rád seznámil s možnostmi chránit pískoviště před kočkami a dalšími zvířecími vetřelci. Děkuju za odpověď.
  • 20.09.2017 David M.

    Prodáváte dřevěné lávky přes jezírko?

    Dobrý den, měl bych zájem o dřevěnou lávku přes zahradní jezírko, která by měla dřevěné zábradlí po obou stranách. Máte v nabídce takovou lávku, nebo dokázali byste ji pro mě vyrobit? Děkuji za odpověď.