Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 06.09.2016 Ludvík M.

    Můžu k odstranění laku z nábytku použít vapku?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Před časem jsem si z bazaru koupil zahradní nábytek z teakového dřeva. Protože je povrch nábytku trochu omšelý, rozhodl jsem se ho natřít olejem na teakové dřevo. Na nábytku jsou ale ještě zbytku starého nátěru, můžu to odstranit obyčejnou vapkou nebo byste doporučili nějakou jinou metodu? Děkuji za odpověď.
  • 02.09.2016 Jonáš V.

    Můžu u hřiště Jungle Gym vyměnit skluzavku za lezeckou stěnu?

    Dobrý den, měl bych zájem o dětské hřiště Jungle Challet, chtěl bych ale nejdřív zeptat, zda je možné místo skluzavky na herní sestavu připojit lezeckou stěnu Climb Module. Děkuji.
  • 31.08.2016 Michal L.

    Jak zvýšit bezpečnost na dětských hřištích Jungle Gym?

    Dobrý den, uvažujeme o koupi dětského hřiště od Jungle Gym. Můžete nám poradit, jak se dá tohle hřiště zabezpečit tak, aby bylo riziko úrazu zcela minimální? Děkuji za odpověď.
  • 31.08.2016 Jaromír H.

    Vyrobíte mi lavičku Veronika v jiných než běžných rozměrech?

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu zahradní lavičky Veronika, kterou jsem našel na vašich webových stránkách. Jen bych ji chtěl v trochu jiných rozměrech. Můžete pro mě tuto lavičku vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 30.08.2016 Tonda K.

    Vyrábíte interiérová schodiště?

    Dobrý den, potřeboval bych udělat na chatě interiérové schody z přízemí do prvního patra a pak ještě jedny venkovní, co by vedly na půdu. Na vašich stránkách jsem výrobu schodů nenašel, ale prý děláte i věci nad rámec vaší nabídky. Můžete pro mě takový schody vyrobit a namontovat je? Děkuji za odpověď.
  • 29.08.2016 Eva S.

    Dají se vaše kompostéry navýšit?

    Dobrý den, chci se zeptat na prkenný kompostér z vaší nabídky. Je možné objednat si nějaká ta prkna navíc, aby byl kompostér vyšší? Moc děkuji za odpověď.
  • 29.08.2016 Jan M.

    Čím byly nahrazeny lazury Sadolin?

    Dobrý den, prosím vás o radu. Existuje nějaký ekvivalent k silnovrstvé lazuře Sadolin Extra, odstín borovice? Na internetu je nabízen Xyladecor, avšak i po druhém nátěru se mi zdá na první pohled odlišný od původního Sadolinu. Děkuji za odpověď.
  • 22.08.2016 Jakub B.

    Jak zakrýt kovové konstrukční prvky na masivním dřevěném balkoně?

    Dobrý den, poradíte mi, jaké jsou možnosti zakrytý kovových konstrukčních prvků na balkóně z masivního dřeva? Mám vybetonovanou podestu a namontované konstrukční prvky, jak mám postupovat dál? Děkuji za vaši odpověď.
  • 18.08.2016 Karel a Vanda P.

    Můžu impregnační napouštědlo kombinovat s tenkovrstvými lazurami?

    Dobrý den, je možné kombinovat impregnační napouštědlo s tenkovrstvými nebo silnovrstvými lazurami? Děkuji za odpověď.
  • 18.08.2016 Petr H.

    Můžu na tenkovrstvou lazuru aplikovat lesklý bezbarvý lak?

    Dobrý den, je možné na tenkovrstvou lazuru Xyladecor aplikovat ještě lesklý bezbarvý lak a pokud ano, tak jaký? Dále by mě zajímalo, zda si musím skutečně dávat pozor na šarže jednotlivých piniových odstínů při dokupování dalších balení, nebo je případný rozdíl odstínů zanedbatelný a jde pouze o alibismus výrobce na jeho webových stránkách, kvůli případným reklamacím různých rýpalů? Děkuji za odpověď.