Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 29.06.2016 Roman F.

    Bylo by možné do altánu VL 45 přidat dekorativní mříže?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem viděl dřevěný altánek VL 45. Moc se mi líbí, ale bylo by možné udělat malou úpravu a do výplní instalovat mřížky na pěstování popínavek? Děkuji za odpověď.
  • 28.06.2016 Lukáš M.

    Zastřešujete také zahradní pergoly?

    Dobrý den, chci se informovat. Mám na zahradě pergolu ze smrkových trámků a teď bych ji chtěl zastřešit. Je možné objednat si u vás zastřešení zahradní pergoly včetně krytiny a spojovacího materiálu? Děkuji za odpověď.
  • 16.06.2016 Gábina M.

    Vyrábíte také palisádové truhlíky?

    Dobrý den, uvažuji o koupi dřevěných truhlíků na zahradu. Chci se zeptat, děláte taky truhlíky z palisád? Děkuji za odpověď.
  • 13.06.2016 Lýdie K.

    Jakým nátěrem zabráním tmavnutí dřeva?

    Dobrý den, zakoupila jsem si bezbarvý tenkovrstvý Impranal na vnitřní smrkové palubky. Bylo mi řečeno, že mi palubky stejně časem ztmavnou do žlutooranžova. Dá se nátěrem tomuto jevu předejít? Nebo mám zakoupit jiný nátěr, kterým se tomuto jevu dalo předejít? Děkuji za odpověď.
  • 10.06.2016 Radim S.

    Kolik bude stát doprava do Orlové?

    Zdravím, máte na webu pěkný pergolky. Na kolik by mě přišla doprava pergoly Linda 31 ke mně domů? Bydlím až u Orlové. Díky za odpověď.
  • 03.06.2016 Milan V.

    Může skluzavka hřiště Jungle Gym ústit do bazénu?

    Dobrý den, měl bych takový dotaz. Chci si pořídit dětské hřiště Jungle Gym, přičemž plastová skluzavka by měla ústit v malý bazének, co máme postavený na zahradě. Bylo by to možné? Nebude tato úprava znamenat problém kvůli bezpečnostním normám? Děkuji za odpověď.
  • 31.05.2016 Milan N.

    Máte skladem rovnou zahradní pergolu?

    Dobrý den, měl bych zájem o rovnou pergolu z vaší nabídky. Můžete mi prosím říct, kolik stojí? Děkuji za odpověď.
  • 30.05.2016 Markéta N.

    Je možné k hřišti Playhouse XL Bridge připojit modul 2-Swing X´tra?

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá k dětskému hřišti Playhouse XL Bridge připojit doplňkový modul 2-Swing X´tra a hasičská tyč? Děkuji za informace.
  • 26.05.2016 Roman K.

    Jaká je nástupní výška pro třímetrovou skluzavku?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil dětskou skluzavku o délce 3 metry v zeleném provedení. Můžete mi prosím napsat, v jaké výšce je nástup a jak daleko nabíhá skluzavka? Vůbec nejlepší by byl nákres. Děkuji za pomoc.
  • 25.05.2016 Lenka B.

    Máte dřevěné přístřešky na popelnice?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda mát k dispozici dřevěnou zástěnu pro dvě standardní popelnice pro domácnost. Prosím o sdělení výše ceny včetně poplatku za dopravu. Děkuji za odpověď.