Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 24.05.2016 Josef V.

    Jak se přidělává truhlík k pergole Linda?

    Dobrý den, můžete mi zodpovědět pár dotazů ohledně pergoly Linda 7, kterou jsem si u vás pořídil? Pustili jsme do montáže, ale brzy nastaly komplikace, protože se nám nedařilo přidělat boční díl pergoly k truhlíku. V příloze posílám foto, kde je vidět, jak je to nahoře v pořádku, ale dole je to odsazené. Díval jsem se na to a není mi jasné, jak se to vlastně k tomu truhlíku má přidělat, když ten truhlík má zkosené rohy. Žádám vás proto o radu n
  • 19.05.2016 Oldřich Š.

    Má pergola s příčnými ráhny nějaký sklon?

    Dobrý den, chci se zeptat, zda má pergola s příčnými ráhny o rozměrech 3 x 3 metry za 6005 Kč nějaký sklon, a pokud ne, je možné vyrobit tutéž pergolu se sklonem? Kolik by v takovém případě pergola stála? Děkuji za odpověď.
  • 18.05.2016 Radana K.

    Jaká je vnitřní šířka třímetrové plastové skluzavky?

    Dobrý den, můžete mi prosím říct, jaká je vnitřní šířka skluzavky o délce 3 metry? Jedná se o skluzavku Jungle Gym nebo je od jiného výrobce? Děkuji za odpověď.
  • 13.05.2016 Veronika Š.

    Kolik stojen má zahradní pergola Linda 20?

    Dobrý den, můžete mi sdělit, kolik stojen má zahradní pergola Linda 20 z vaší nabídky? Měla bych o ni zájem, ale informace na webu mi přijdou nejasné. Děkuji.
  • 11.05.2016 Štěpánka W.

    Je součástí základního balení dětského hřiště Cottage také kotvící materiál a houpačka?

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli herní sestava Jungle Cottage s houpačkovým Swing modulem obsahuje vše potřebné pro uchycení a zda je součástí základního balení i houpačka, respektive sedátko. Děkuji za pomoc.
  • 11.05.2016 Štěpán D.

    Je do ceny zobrazené v e-shopu započítáno DPH?

    Dobrý den, zaujala mě vaše nabídka na zahradní domek na nářadí Olaf. Je uvedená cena 19 205 Kč koncová, tedy včetně DPH? Dále by mě zajímalo navýšení ceny při nátěru speciálním lakem. Dále bych rád věděl, jakou plochu má šindel na pokrytí střechy a kolik si musím připlatit za zemní vruty. Děkuji za vaši odpověď.
  • 09.05.2016 Iva B.

    Jak se připevňuje mříž na květinový truhlík?

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem se připevňuje mříž na pnoucí rostliny k truhlíku a zda jsou rozměry kompatibilní. Například zda se k truhlíku Anton o šířce 127 cm hodí mříž Obdélník o šířce 132 cm. Děkuji za vaši odpověď.
  • 05.05.2016 Dagmar K.

    Jaká je hloubka zahradních pergol Linda 24 a Linda 25?

    Dobrý den, mám zájem o vaší zahradní pergolu Linda 24 nebo Linda 25. Na stránkách uvádíte výšku a šířku pergoly, ale nenašla jsem hloubku, tj. vzdálenost stojky od domu. Můžete mi prosím tento údaj sdělit? Děkuji za odpověď.
  • 03.05.2016 Pavel D.

    Je to pravda, že se přestaly vyrábět barvy Sadolin?

    Dobrý den, můžete mi říct, jestli se ještě prodávají nátěrové hmoty Sadolin? Na internetu jsem se dočetl, že výroba těchto barev byla již ukončena. Opravdu Sadolin Extra mahagon nikde neseženu? Děkuji za odpověď.
  • 29.04.2016 Lucie H.

    Jsou součástí montážního setu také dřevěné hranoly?

    Dobrý den, měli bychom zájem o dětské hřiště a chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi hotovým dětským hřištěm a montážním setem? Když si zakoupím montážní set, bude obsahovat i dřevěné hranoly nebo musím dřevo dokoupit zvlášť? Děkuji za odpověď.