Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 25.04.2016 Jana S.

    Je nutné podniknout před montáží dětského hřiště Jungle Gym nějaké přípravy?

    Dobrý den, plánujeme si na zahradu pořídit dětské hřiště Jungle Gym z vaší nabídky. Zatím jsme si vybrali herní sestavu Cottage Climb X´tra. Chci se zeptat, je pro toto hřiště potřeba nějaká příprava (terénní úpravy, základy apod.)? Děkuji za odpověď
  • 20.04.2016 Eva P.

    Čím byly nahrazeny barvy na dřevo Sadolin?

    Dobrý den, potřebovala bych natřít zahradní chatu barvou Sadolin teak. Na vašich stránkách jsem se ale dočetla, že tyto barvy se již nevyrábí. Můžete mi sdělit, které barvy ty stávající nahradily a zda máte i barvu na dřevo v odstínu teak? Děkuji.
  • 19.04.2016 Magda N.

    Je možné dokoupit střechu k sestavě Jungle Villa?

    Dobrý den, před pěti lety jsme si u vás koupili dětské hřiště Jungle Ville. Sestava je denně, v rámci počasí, využívána. Po pěti letech se nám bohužel rozpadla plastová střecha. Je možné dokoupit střechu k sestavě Jungle Villa? A dá se vybrat i barva střechy? Děkuji za odpověď.
  • 18.04.2016 Eva B.

    Je možné nahradit skluzavku lezeckou stěnou?

    Dobrý den, měla bych zájem o sestavu Jungle Play House, ale nechci u sestavy žádnou skluzavku. Místo ní bych chtěla umístit šplhací stěnu (jako je to např. u sestavy Jungle Villa) nebo ještě lépe lezeckou stěnu s lanem jako u hřiště Casa Bridge. Úplně nejlepší by bylo těmito dvěma náročnějšími přístupy místo původního žebříku a skluzavky. Sestavu bych ještě ráda doplnila o šplhací tyč Firemans pole. Je možné sestavu takto zkombinovat? Jaká by b
  • 12.04.2016 Markéta H.

    Výroba mřížky na zeď na zakázku

    Dobrý den, byla by u vás možná výroba mřížky na zeď na zakázku? Mřížka by měla mít rozměry 220 cm na výšku a 95 cm na šířku. Jaká je šířka laťky? Ptám se kvůli velikosti oka. Asi by bylo dobré oko o velikosti 17 cm, nemyslíte? Dále bych se chtěla zeptat, jestli má mřížka přesah latěk a pokud ano, jak velký. Ještě bych vás ráda požádala o sdělení orientační ceny za celou zakázku. Děkuji za odpověď.
  • 08.04.2016 Jana J.

    Kolik stojí povrchová úprava pískoviště s krytem?

    Dobrý den, ráda bych si u vaší firmy objednala pískoviště s krytem a rozměry 120 x 120 cm. Můžete mi prosím zaslat informace, jaký je příplatek za nátěr barvou Impranal a jaká je v případě nátěru dodací lhůta? Předem děkuji za vaši odpověď.
  • 07.04.2016 Michaela Š.

    Jaké jsou vnitřní rozměry prkenného kompostéru?

    Dobrý den, můžete mi prosím napsat, jaké jsou vnitřní rozměry prkenného kompostéru z vaší nabídky? Předem děkuji za odpověď.
  • 05.04.2016 Lucie P.

    Je možná platba předem?

    Dobrý den, prosím o radu. Chtěla bych si u vás objednat pískoviště s lavičkami a nechat si ho dovézt na zahradu k rodičům. Je možná platba předem, abych nemusela nechávat peníze na pískoviště u rodičů? A za jak dlouho po objednání bude pískoviště doručeno? Bude nás přepravce kontaktovat předem nebo až v den doručení? Předem děkuji za vaši odpověď.
  • 04.04.2016 Michaela H.

    Dětské pískoviště na zámkové dlažbě

    Dobrý den, ráda bych si u vás objednala dětské pískoviště (120 nebo 150 cm). Chtěla bych ale požádat o radu, zda je vhodné umístit pískoviště bez dna na zámkovou dlažbu, nebo zda byste doporučili pískoviště vystlat nějakou fólií. Předem děkuji za vaši odpověď.
  • 04.04.2016 Martin H.

    Ukotvení zahradní domku Freddy

    Dobrý den, měl bych dotaz na zahradní chatu Freddy. Zajímalo by mě, jak je řešeno kotvení do základu. Jako základ bych chtěl použít kombinaci betonové desky a dlažby, případně bych použil pouze vybetonované patky pro kotvení. Bylo by možné zaslat rozteče kotvení + základní rozměry chatky?