Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 15.03.2017 Jindřiška F.

    Jak velkou palisádu potřebuju?

    Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, jak hluboko musí být do země zapuštěna dřevěná palisáda se špicí o průměru 10 nebo 12 centimetrů? Nevím totiž, pro který typ palisády se rozhodnout. Měla by oddělovat mírný svah na zahradě. Mám od vás již pískoviště a byla jsem s vaší prací velice spokojena. Proto se na vás obracím i teď. Děkuji za vaši odpověď.
  • 10.03.2017 Karel Ch.

    Jaké jsou přesné vnější rozměry zahradního altánu VL 44?

    Dobrý den, chci si na zahradě postavit altán VL 44 z vaší nabídky. Můžete mi prosím sdělit přesné vnější rozměry zahradního altánu VL 44? Průměr 3 metry je maximální vnější rozměr nebo vzdálenost mezi dvěma protilehlými stěnami? A bylo by možné doplnit altán o plnou výplň dvou oken? Děkuji za vaši odpověď.
  • 03.03.2017 Šárka M.

    Jaké jsou rozměry dětského hřiště Jungle Cabin

    Dobrý den, můžete mi prosím napsat, jaké jsou přesné rozměry dětského hřiště Cabin? Má výšku od země k horní podlaze 120 cm? A je jeho výška od horní podlahy k začátku střechy 110 cm, respektive k vršku střechy 150 cm? Děkuji za odpověď.
  • 27.02.2017 Zora J.

    Chtěla bych rozšířit dětské hřiště o houpačku pro dva

    Dobrý den, na podzim jsme s vaší firmou řešila houpačky Jungle Gym. Máme od vás dětské hřiště Jungle Gym a chtěli bychom jej rozšířit o houpačku pro dva. Proto bych si u vás ráda objednala hranol o délce 3 metry s tím, že by zhruba 40 centimetrů přesahoval přes nosný sloup. Bylo by možné objednat si dovoz až k nám domů a následnou montáž? Děkuji za vaši pomoc.
  • 27.02.2017 Kateřina S.

    Jakou životnost má prkenný kompostér?

    Dobrý den, můžete mi říct, jaké dřevo používáte na výrobu prkenného kompostéru a jaké jsou vaše zkušenosti, co se týče životnosti? Pokud bych si kompostér koupil, můžu si jej vyzvednout na prodejně v Tachlovicích? Děkuji za odpověď.
  • 15.02.2017 Pavel B.

    Vyrábíte dřevníky na uskladnění dřeva na zakázku?

    Dobrý den, před časem jsem si u vaší společnosti zakoupil několik výrobků, teď mě ale zaujaly vaše dřevníky na uskladnění dřeva. Bohužel rozměr 180 x 180 centimetrů je pro mě moc velký. Bylo by možné vyrobit jej v rozměru 140 x 140 cm a bez střechy? Děkuji za odpověď.
  • 14.02.2017 Ondřej V.

    Osazení výřivky na zahradě

    Dobrý den, měl bych zájem o výrobu dřevěného altánu Nora pro osazení vířivky na zahradě. Altán bych chtěl mít co nejmenší, ideálně v rozměru 225 až 240 centimetrů. Můžete jej pro mě vyrobit? Děkuji za odpověď.
  • 07.02.2017 Marek S.

    Vyrobíte mi na zakázku dvě zahradní branky?

    Dobrý den, chtěli bychom si u vás nechat vyrobit na zakázku dvě dřevěné zahradní branky, a to včetně montáže na Praze 5. Předem děkuji za odpověď.
  • 31.01.2017 Zdeněk V.

    Jaká vaše ozdobná mříž je nejpevnější?

    Dobrý den, rád bych u vás zakoupil pergolu Linda 2 a chtěl bych ji doplnit ze dvou užších boků o mříž Pergola 41 x 180 cm s plátovanými spoji, případně mříž Pergola 41 x 180 s sbíjenými spoji anebo Mříž Lada 50 x 180. Poradíte mi, která mříž je nepevnější? Ještě bych rád věděl, jaká je rozteč mezi dvěma stojkami pergoly a jaký rozměr mříže by tam z těch dvou, co nejlépe pasoval, aby mříž nebyla úzká nebo naopak širší. Mříže chci na stojky přišr
  • 23.01.2017 Milan Š.

    Vyrábíte dekorativní mříže na míru?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali vyrábíte mříže do pergoly na míru. Pergolu mám již postavenou, ale potřeboval bych dodělat ještě jednu stěnu. Děkuji za odpověď.